Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Câștigător abonament dublu la Festivalul ARTmania 2012

Ediția de anul acesta a festivalului ARTmania aduce la Sibiu trupe precum Poet Of The Fall, Delain, Epica și mulți alții. InfoMusic pus la bătaie un abonament dublu, la care se adaugă 2 tricouri cu InfoMusic.
Lineup ARTmania Festival 2012

Ediția de anul acesta a festivalului ARTmania aduce la Sibiu trupe precum Poet Of The Fall, Delain, Epica și mulți alții. InfoMusic a pus la bătaie un abonament dublu, la care se adaugă 2 tricouri cu InfoMusic.

Lineup ARTmania Festival 2012

Norocoasa câștigătoare a acestui concurs a fost:

1. Hermina Dorobanțu – 1 abonament dublu + 2 tricouri

Festivalul ARTmania 2012 va avea loc la Sibiu în perioada 6–12 august şi va oferi iubitorilor de artă un program cultural variat ce va include concerte, expoziţii, lansări de carte și workshop-uri ce se vor desfășura în Piaţa Mare, Piaţa Mică şi ARTmania Festival Sibiu Arena (Camping & Entertainment). Concertele vor avea loc pe 10-12 august.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matchbox Twenty revine cu nou clip, She’s So Mean - VIDEOCLIP

Trupa americană de rock alternativ, Matchbox Twenty, revine după 4 ani cu un nou videoclip. Acesta este realizat pentru single-ul...

Închide