Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

byron - Road Trip - VIDEOCLIP

byron a lansat videoclipul piesei Road Trip, material ce cuprinde un colaj de imagini atât de pe scenă cât şi de pe drum, surprinse în cadrul turneului de promovare a DVD-ului Live Underground.
byron

byron a lansat videoclipul piesei Road Trip, material ce cuprinde un colaj de imagini cu trupa atât de pe scenă cât şi de pe drum, surprinse în cadrul turneului de promovare a DVD-ului Live Underground.

byron
Road Trip va apărea pe viitorul album byron aşteptat în magazine în primăvara anului 2013, disc ce momentan poartă numele de Long Story Short.

De curand byron a lansat o aplicație mobilă pentru Android care aduce într-un singur loc toate informațiile legate de trupă. Include biografia formației și a membriilor grupului, albumele și videoclipurile lansate până acum.

byron - Road Trip

Citește mai multe despre byron
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna ne îndeamnă:Turn Up The Radio - VIDEOCLIP

Noul clip al Madonnei, Turn Up The Radio a avut premiera astăzi pe online. În piesă Madonna vorbeşte despre puterea...

Închide