Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

BUG Mafia și Alternosfera cântă la Cetatea Râșnov în Pro Istoria Fest

În perioada 4-5 august 2012, festivalul Pro Istoria Fest va asigura 2 zile pline de concerte la Cetatea Râșnov, intrarea fiind liberă. Line-up-ul - mix de hip-hop și rock alternativ - reunește ALTERNOSFERA, BUG Mafia, Grimus, Changing Skins, Spike, Maximilian, Bitză, Black Star.
Trupa Alternosfera în 2012

Trupa Alternosfera în 2012

În perioada 4-5 august 2012, festivalul Pro Istoria Fest va asigura 2 zile pline de concerte la Cetatea Râșnov, intrarea fiind liberă. Line-up-ul este unul divers, îmbinând 2 genuri diferite, ambele cu mare succes la public: hip hop și rock alternativ. Anul trecut locația a reunit 5000 de spectatori. În 2012, festivalul a înregistrat cel mai mare succes la Cetatea Enisala, unde a strâns recent 20000 de oameni.

BUG Mafia în concert la B'estfest 2012

BUG Mafia în concert la B'estfest 2012

Sâmbăta, 4 august, publicul de la Râșnov va dansa pe ritmuri hip hop. Pe scenă vor urca nume sonore ale genului. Primul care va urca pe scena va fi Spike, urmat de Maximilian și Bitză. Seara va fi încheiată de BUG Mafia.

Trupa Alternosfera în 2012

Trupa Alternosfera în 2012

Duminica, 5 august, va fi o zi dedicată rock-ului alternativ, cu nume precum Black StarChanging SkinsGrimus și Alternosfera.

Pro Istoria Fest este organizat de Asociația Star Education și își propune să pună muzica prezentului în slujba trecutului, promovând cetăți de rezonanță istorică. Lista evenimentelor din acest an cuprinde Cetatea de Scaun a SuceveiMuzeul GoleștiCetatea EnisalaSighișoaraSarmisegetusa, dar și alte 3 cetăți incluse în program de anul trecut: Cetatea RâșnovCetatea Poenari și Curtea Domnească din Târgoviște.

Zoli Toth, SistemNe face o mare plăcere să revenim la Râșnov, un loc în care Pro Istoria Fest este deja cunoscut de anul trecut. Cetatea Râșnov este una dintre cele mai frumoase cetăți din România și ne bucurăm să contribuim și noi, prin Pro Istoria Fest, la promovarea acesteia în rândul publicului român. Vă așteptăm în numar cât mai mare la concerte!” a declarat Zoli Toth, membru al trupei Sistem și organizator Pro Istoria Fest.

Festivalul a debutat în septembrie 2011 la Curtea Domnească de la Târgoviște, o lună mai târziu continuând la cetatea lui Vlad Țepeș de la Poenari și la Cetatea Râșnov. Cele trei evenimente din toamna anului trecut au însumat peste 40000 de spectatori, potrivit declarațiilor organizatorilor.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rita Ora lansează albumul de debut - VEZI VIDEO

Numele ei începe cu R, a fost descoperită de Jay-Z, dar nu este Rihanna, ci noua senzaţie britanică, Rita Ora...

Închide