Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Blur - Under the Westway - VIDEOCLIP

După ce săptămâna trecută Blur a oferit fanilor piesele Under the Westway şi The Puritan, acum revine în prim-plan cu un nou videoclip, cel pentru piesa Under the Westway.
Blur - videoclip

Trupa Blur este foarte ocupată în ultima vreme. După ce săptămâna trecută a oferit fanilor piesele Under the Westway şi The Puritan, acum revine în prim-plan cu un nou videoclip, cel pentru piesa Under the Westway.

Blur - videoclip

Cele două cântece au fost compuse special pentru concertul pe care englezii îl vor susține pe 12 august în Hyde Park, Londra și au fost cântate pentru prima dată live pe 2 iulie 2012pe un acoperiș, undeva în Londra”, după cum a declarat Alex James, basistul formației. Evenimentul a fost transmis prin streaming live pe pagina de Twitter a formației.

Videoclipul piesei nu este unul dinamic, ci surprinde trupa în studioul de înregistrări.

Blur - Under the Westway

Citește mai multe despre Blur
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ghost Fest 2012 - PROGRAM și REGULI DE ACCES

Ghost Festival va avea loc în perioada 13-14 iulie 2012 la baza cetăţii Râşnov din Braşov. Vezi programul complet, preţul...

Închide