Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Blur - Under the Westway - VIDEOCLIP

După ce săptămâna trecută Blur a oferit fanilor piesele Under the Westway şi The Puritan, acum revine în prim-plan cu un nou videoclip, cel pentru piesa Under the Westway.
Blur - videoclip

Trupa Blur este foarte ocupată în ultima vreme. După ce săptămâna trecută a oferit fanilor piesele Under the Westway şi The Puritan, acum revine în prim-plan cu un nou videoclip, cel pentru piesa Under the Westway.

Blur - videoclip

Cele două cântece au fost compuse special pentru concertul pe care englezii îl vor susține pe 12 august în Hyde Park, Londra și au fost cântate pentru prima dată live pe 2 iulie 2012pe un acoperiș, undeva în Londra”, după cum a declarat Alex James, basistul formației. Evenimentul a fost transmis prin streaming live pe pagina de Twitter a formației.

Videoclipul piesei nu este unul dinamic, ci surprinde trupa în studioul de înregistrări.

Blur - Under the Westway

Citește mai multe despre Blur
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ghost Fest 2012 - PROGRAM și REGULI DE ACCES

Ghost Festival va avea loc în perioada 13-14 iulie 2012 la baza cetăţii Râşnov din Braşov. Vezi programul complet, preţul...

Închide