Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

B’ESTFEST Summer Camp 2012 are aplicație pentru iPhone - LINK DOWNLOAD

B’ESTFEST vine și în acest an în întâmpinarea spectatorilor cu iPhone puși oarecum în dificultate de programul festivalului atât de bogat în trupe și posibilități de divertisment. În App Store este disponibilă o aplicație cu toate informațiile utile despre festival.

B’ESTFEST vine și în acest an în întâmpinarea spectatorilor cu iPhone puși oarecum în dificultate de programul festivalului atât de bogat în trupe și posibilități de divertisment. În App Store este disponibilă o aplicație cu toate informațiile utile despre festival. Utilizatorii de telefoane iPhone o pot descărca și folosi pe post de ghid digital. Aplicația este gratuită.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

B’ESTFEST 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în locația din comuna Tunari. Biletele costă 125 de lei pentru o zi și 265 de lei pentru trei zile. Tinerii sub 26 de ani beneficiază de 50% discount dacă vin în grup de minim 5 persoane.

Aplicația a fost dezvoltată de iLeo Marketing Interactiv, agenția de web interactiv din grupul Leo Burnett Romania (care a produs și ghidul Redescoperă România). Funcționează pe sistemul iOS 5.0, fiind compatibilă cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (generația a 3-a), iPod touch (generația a 4-a) și iPad.

Urmează link-ul pentru descărcarea aplicației B'ESTFEST

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Axl Rose a ajuns la Bucureşti cu o zi înaintea concertului

Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses, a aterizat în această dimineaţă la Bucureşti, împreună cu o parte din echipa sa....

Închide