Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

B’ESTFEST Summer Camp 2012 are aplicație pentru iPhone - LINK DOWNLOAD

B’ESTFEST vine și în acest an în întâmpinarea spectatorilor cu iPhone puși oarecum în dificultate de programul festivalului atât de bogat în trupe și posibilități de divertisment. În App Store este disponibilă o aplicație cu toate informațiile utile despre festival.

B’ESTFEST vine și în acest an în întâmpinarea spectatorilor cu iPhone puși oarecum în dificultate de programul festivalului atât de bogat în trupe și posibilități de divertisment. În App Store este disponibilă o aplicație cu toate informațiile utile despre festival. Utilizatorii de telefoane iPhone o pot descărca și folosi pe post de ghid digital. Aplicația este gratuită.

B’ESTFEST 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în locația din comuna Tunari. Biletele costă 125 de lei pentru o zi și 265 de lei pentru trei zile. Tinerii sub 26 de ani beneficiază de 50% discount dacă vin în grup de minim 5 persoane.

Aplicația a fost dezvoltată de iLeo Marketing Interactiv, agenția de web interactiv din grupul Leo Burnett Romania (care a produs și ghidul Redescoperă România). Funcționează pe sistemul iOS 5.0, fiind compatibilă cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (generația a 3-a), iPod touch (generația a 4-a) și iPad.

Urmează link-ul pentru descărcarea aplicației B'ESTFEST

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Axl Rose a ajuns la Bucureşti cu o zi înaintea concertului

Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses, a aterizat în această dimineaţă la Bucureşti, împreună cu o parte din echipa sa....

Închide