Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

B’ESTFEST Summer Camp 2012 are aplicație pentru iPhone - LINK DOWNLOAD

B’ESTFEST vine și în acest an în întâmpinarea spectatorilor cu iPhone puși oarecum în dificultate de programul festivalului atât de bogat în trupe și posibilități de divertisment. În App Store este disponibilă o aplicație cu toate informațiile utile despre festival.

Publicat

pe

B’ESTFEST vine și în acest an în întâmpinarea spectatorilor cu iPhone puși oarecum în dificultate de programul festivalului atât de bogat în trupe și posibilități de divertisment. În App Store este disponibilă o aplicație cu toate informațiile utile despre festival. Utilizatorii de telefoane iPhone o pot descărca și folosi pe post de ghid digital. Aplicația este gratuită.

B’ESTFEST 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în locația din comuna Tunari. Biletele costă 125 de lei pentru o zi și 265 de lei pentru trei zile. Tinerii sub 26 de ani beneficiază de 50% discount dacă vin în grup de minim 5 persoane.

Aplicația a fost dezvoltată de iLeo Marketing Interactiv, agenția de web interactiv din grupul Leo Burnett Romania (care a produs și ghidul Redescoperă România). Funcționează pe sistemul iOS 5.0, fiind compatibilă cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (generația a 3-a), iPod touch (generația a 4-a) și iPad.

Urmează link-ul pentru descărcarea aplicației B'ESTFEST

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park

Trending