Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Autografe înaintea concertului Suicide Silence din club Fabrica - VEZI PROGRAM

Duminică, pe 22 iulie 2012, grupul american Suicide Silence va cânta la cea de-a doua editie a Mighty Owl Festival organizat la clubul Fabrica. Înaintea concertului, fanii pot obține autografe de la toți membrii trupei în cadrul unei întâlniri organizate de la ora 18.00 pe terasa clubului. Sesiunea va dura în jur de 15 minute.

Publicat

pe

suicide-silence
suicide-silence

Duminică, pe 22 iulie 2012, grupul american Suicide Silence va cânta la cea de-a doua editie a Mighty Owl Festival organizat la clubul Fabrica. Înaintea concertului, fanii pot obține autografe de la toți membrii trupei în cadrul unei întâlniri organizate de la ora 18.00 pe terasa clubului. Sesiunea va dura în jur de 15 minute.

Suicide Silence

Suicide Silence

Organizatorii au anunțat și o mică schimbare de program. H8 va cânta ca prima trupă. Programul devine următorul:

  • Suicide Silence: 22:30 - 23:40
  • Change over: 22:00 - 22:30
  • Cap de Craniu: 21:15 - 22:00
  • Change over: 21:00 - 21:15
  • Deliver The God: 20:25 - 21:00
  • Change over: 20:10 - 20:25
  • H8: 19:35 - 20:10

La eveniment vor veni fani din întreaga țară, dar și din Moldova, Serbia și Bulgaria. Suicide Silence este în prezent una din cele mai cunoscute și apreciate formații de metal. Au vândut sute de mii de albume, au primit premii și au concertat foarte intens. Trupa a fost alături în turnee alături de Meshuggah, Korn, Slipknot, Deftones, Sepultura, Cannibal Corpse sau Suffocation.

Membrii Suicide Silence vor ajunge în această parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive în Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica și pe 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria și Polonia. Concertele fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 în clasamentul Billboard 200 și pe locul 3 în secțiunea Billboard Hard Rock Albums.

Albumul Black Crown a fost descris de solistul Mitch Lucker drept un mesaj impotriva unui sistem religios corupt: Nu încerc să distrug credințele celor din jur - este vorba de mine și viața mea. Încă am anumite credințe însă în acest moment din viață sunt mult mai deschis către adevăr.

Comentează

Trending