Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Autografe înaintea concertului Suicide Silence din club Fabrica - VEZI PROGRAM

Duminică, pe 22 iulie 2012, grupul american Suicide Silence va cânta la cea de-a doua editie a Mighty Owl Festival organizat la clubul Fabrica. Înaintea concertului, fanii pot obține autografe de la toți membrii trupei în cadrul unei întâlniri organizate de la ora 18.00 pe terasa clubului. Sesiunea va dura în jur de 15 minute.
suicide-silence

Duminică, pe 22 iulie 2012, grupul american Suicide Silence va cânta la cea de-a doua editie a Mighty Owl Festival organizat la clubul Fabrica. Înaintea concertului, fanii pot obține autografe de la toți membrii trupei în cadrul unei întâlniri organizate de la ora 18.00 pe terasa clubului. Sesiunea va dura în jur de 15 minute.

Suicide Silence

Suicide Silence

Organizatorii au anunțat și o mică schimbare de program. H8 va cânta ca prima trupă. Programul devine următorul:

  • Suicide Silence: 22:30 - 23:40
  • Change over: 22:00 - 22:30
  • Cap de Craniu: 21:15 - 22:00
  • Change over: 21:00 - 21:15
  • Deliver The God: 20:25 - 21:00
  • Change over: 20:10 - 20:25
  • H8: 19:35 - 20:10

La eveniment vor veni fani din întreaga țară, dar și din Moldova, Serbia și Bulgaria. Suicide Silence este în prezent una din cele mai cunoscute și apreciate formații de metal. Au vândut sute de mii de albume, au primit premii și au concertat foarte intens. Trupa a fost alături în turnee alături de Meshuggah, Korn, Slipknot, Deftones, Sepultura, Cannibal Corpse sau Suffocation.

Membrii Suicide Silence vor ajunge în această parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive în Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica și pe 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria și Polonia. Concertele fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 în clasamentul Billboard 200 și pe locul 3 în secțiunea Billboard Hard Rock Albums.

Albumul Black Crown a fost descris de solistul Mitch Lucker drept un mesaj impotriva unui sistem religios corupt: Nu încerc să distrug credințele celor din jur - este vorba de mine și viața mea. Încă am anumite credințe însă în acest moment din viață sunt mult mai deschis către adevăr.

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte Depeche Mode în 2013

Site-urile muzicale au luat-o de-a dreptul razna speculând cu informații privind turneul Depeche Mode de anul viitor. Dave Gahan, Martin...

Închide