Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Armin Van Buuren uploadează online înregistrarea video Armin Only - Mirage

Cu câteva zile înaintea participării la The Mission Dance Weekend pe plaja din Năvodari, Armin Van Buuren le-a făcut fanilor o surpriză plăcută. DJ-ul a publicat online înregistrarea integrală a show-ului său “Armin Only - Mirage” și a lansat DVD-ul omonim.
Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

Cu câteva zile înaintea participării la The Mission Dance Weekend pe plaja din Năvodari, Armin Van Buuren le-a făcut fanilor o surpriză plăcută. DJ-ul a publicat online înregistrarea integrală a show-ului său “Armin Only - Mirage” și a lansat DVD-ul omonim.

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

Show-ul înregistrat a avut loc pe 13 noiembrie 2010 la Jaarbeurs, în Utrecht, parte a turneului Armin Only 2010 organizat în peste 15 țări. Fanii lui Armin au sărbătorit atunci lansarea albumului Mirage. Spectacolul a ținut 9 ore, iar 15000 de oameni au dansat pe muzica artistului fiind înconjurați de decorațiuni cu tematica Mirage.

Spectacolul poate fi urmărit intregral mai jos sau pe site-ul ArminVanBuuren.com, dar și pe DVD. Discul vine în plus cu filmări din backstage și mai multe melodii. Armin van Buuren se va întoarce în România sâmbătă, 4 august, pentru a mixa în cea de-a doua zi a The Mission Dance Weekend.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aerosmith și RUN-DMC pe aceeași scenă - VEZI VIDEO

Fanii Aeromisth prezenți la concertul din New Jersey de acum 2 zile au avut parte de o mare surpriză. Pe...

Închide