Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Armin Van Buuren uploadează online înregistrarea video Armin Only - Mirage

Cu câteva zile înaintea participării la The Mission Dance Weekend pe plaja din Năvodari, Armin Van Buuren le-a făcut fanilor o surpriză plăcută. DJ-ul a publicat online înregistrarea integrală a show-ului său “Armin Only - Mirage” și a lansat DVD-ul omonim.
Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

Cu câteva zile înaintea participării la The Mission Dance Weekend pe plaja din Năvodari, Armin Van Buuren le-a făcut fanilor o surpriză plăcută. DJ-ul a publicat online înregistrarea integrală a show-ului său “Armin Only - Mirage” și a lansat DVD-ul omonim.

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

Show-ul înregistrat a avut loc pe 13 noiembrie 2010 la Jaarbeurs, în Utrecht, parte a turneului Armin Only 2010 organizat în peste 15 țări. Fanii lui Armin au sărbătorit atunci lansarea albumului Mirage. Spectacolul a ținut 9 ore, iar 15000 de oameni au dansat pe muzica artistului fiind înconjurați de decorațiuni cu tematica Mirage.

Spectacolul poate fi urmărit intregral mai jos sau pe site-ul ArminVanBuuren.com, dar și pe DVD. Discul vine în plus cu filmări din backstage și mai multe melodii. Armin van Buuren se va întoarce în România sâmbătă, 4 august, pentru a mixa în cea de-a doua zi a The Mission Dance Weekend.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aerosmith și RUN-DMC pe aceeași scenă - VEZI VIDEO

Fanii Aeromisth prezenți la concertul din New Jersey de acum 2 zile au avut parte de o mare surpriză. Pe...

Închide