Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Alanis Morissette prezintă noul clip, Guardian - VIDEOCLIP

Noul videoclip lansat de Alanis Morissette pentru piesa Guardian este filmat în Berlin, exprimând astfel dragostea artistei pentru Germania, unde și-a trăit primii 3 ani din viață.
Alanis Morissette - Guardian Video

Alanis Morissette - Guardian Video

Noul videoclip lansat de Alanis Morissette pentru piesa Guardian este foarte important pentru artistă. (video mai jos) Acesta este un omagiu adus filmului Wings of Desire de Wim Wenders ce aniversează 25 de ani de la apariția în cinematografe. Clipul este filmat în Berlin, exprimând astfel și dragostea lui Morissette pentru Germania, unde și-a trăit primii 3 ani din viață.

Alanis Morissette - Guardian Video

Alanis Morissette - Guardian Video

„Acest clip este o extensie vizuală a piesei Guardian, la care țin foarte mult. A fost extrem de distractiv să filmăm în Berlin. Chiar cred că videoclipul reflectă modul în care rolurile de părinte și înger păzitor sunt legate. În esență, modul în care instinctul părintesc invocă duhul pentru a-l ajuta să ia deciziile cele mai bune pentru cei ce-i sunt dragi, fie că este vorba de un copil, de un prieten sau de un iubit”, declară Alanis Morissette.

Guardian este primul extras de pe noul album al artistei, intitulat Havoc and Bright Lights. Data de lansare a primului material înregistrat de cântăreață în ultimii 4 ani diferă în funcție de țară. În principiu discul va apărea între 22 august și 12 septembrie.

Clip Oficial: Alanis Morissette - Guardian

Citește mai multe despre Alanis Morissette
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subsonic Festival: 6 nume noi, transport special + PROGRAM

Pe scena festivalului Subsonic vor mai urca 6 nume noi. Astfel, la eveniment publicul va avea ocazia să-i vadă la...

Închide