Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Adele este însărcinată

Adele a anunțat pe blogul său că va avea un copil cu actualul său iubit, Simon Konecki. Se pare că până la urmă artista va sta departe de scenă pentru o perioadă, așa cum a zis în luna februarie.
Adele

Adele a anunțat pe blogul său că va avea un copil cu actualul său iubit, Simon Konecki. Se pare că până la urmă artista va sta departe de scenă pentru o perioadă, așa cum a zis în luna februarie.

Adele

Adele

”Sunt încântată să vă anunț că eu și Simon așteptăm primul nostru copil. Am vrut ca știrea să vină direct de la mine. Evident, suntem extrem de fericiți și vă rugăm să ne respectați intimitatea în această perioadă atât de importantă. A voastră, Adele xx” – este mesajul postat de cântăreață pe blogul său.

În luna februarie Adele a declarat într-un interviu pentru publicația Vogue că vrea să ia o pauză de 4-5 ani pentru a se concentra asupra relației cu Simon. De asemenea, artista a adăugat că vrea ca următorul său album să fie unul ”fericit” și că nu vrea să mai compună despre despărțiri, deși i-au adus succes.

”Dacă lucrez constant, relația mea se va distruge. Deci, cel puțin acum pot avea destul timp pentru a scrie un album fericit. Și să fiu îndrăgostită și fericită. Și apoi nu știu ce voi face. Mă voi mărita. Voi face copii. Voi planta niște zarzavaturi.”, mărturisea Adele în Vogue și uite că dorințele artistei încep să se îndeplinească.

 

Citește mai multe despre Adele
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
N-ai de ce, ne spune GDR - VIDEOCLIP

Cea mai nouă piesă a Grupului de Rezistență, N-ai tu treabă, beneficiază de un videoclip ce aduce aminte de prieteni,...

Închide