Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Young Guns, un succes enorm pe YouTube

Young Guns a lansat clipul noului single Dearly Departed, o baladă rock despre despărțire și regăsire.
Young Guns

Tânără trupa Young Guns, care a strâns în doar 2 săptămâni peste 80.000 de vizualizări la clipul single-ul Bones, lansează un nou single, Dearly Departed. Înregistrat în Thailanda și produs de chitaristul de la SikTh, Dan Weller, al 3-lea extras de pe album Bones este o baladă rock ce descrie momentul în care reușim să trecem peste o despărțire.

Young Guns

Young Guns (Foto: www.facebook.com)

Protagonistul din piesă, deși este rănit, reușește să se redescopere. Ideea este evidențiată în videoclipul cântecului (vezi mai jos) prin prezentarea solistului, Gustav Wood, care încearcă să-și găsească drumul prin deșert.

”Am vrut să compun o piesă care să fie înțeleasă de toată lumea. Cântecul descrie un sentiment universal, pe care aproape toată lumea îl trăiește la un moment dat.”, mărturisește Wood.

Discul Bones a apărut la începutul anului, în februarie, iar lansarea single-ului Dearly Departed este programată pentru 11 iunie.

Young Guns - Dearly Departed

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Franz Ferdinand lucrează la un nou album

Franz Ferdinand a cântat în premieră 4 piese noi în cadrul unui concert în Irlanda.

Închide