Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Willie Nelson - Just Breathe - VIDEOCLIP

Celebrul cântăreț de country, Willie Nelson a plecat într-o călătorie cu fiul său Lukas în noul videoclip Breathe.

Publicat

pe

Willie Nelson - Just Breathe Video
Willie Nelson - Just Breathe Video

Celebrul cântăreț de country Willie Nelson a plecat într-o călătorie cu fiul său Lukas în noul videoclip Breathe. (vezi mai jos) Piesa este un cover după Pearl Jam și se regăsește pe cel mai recent album, Heroes. Materialul include cover-uri după Coldplay, Tom Waits și o colaborare cu Snoop Dogg pe cântecul Roll Me Up.

Willie Nelson - Just Breathe Video

Secvență clip Just Breathe - Willie Nelson și fiul său Lukas

Nelson și Dogg s-au apropiat foarte mult, iar legătura dintre ei și respectul reciproc sunt vizibile și în videoclipul Superman. În plus, cei doi mai au un lucru în comun – legalizarea marijuanei.

Recent, într-un interviu pentru publicația Guardian, Nelson a explicat din nou ce de crede cu tărie că legalizarea marijuanei va aduce numeroase beneficii, inclusiv financiare.

”Trebuie să fie legalizată marijuana în primul rând pentru că avem nevoie de bani. De ce să dăm banii criminalilor? Majoritatea oamenilor a realizat că nu este un drog letal precum cocaina sau țigările. Țigările mi-au ucis mama, tatăl și jumătate din familie, astfel că nu vreau să aud că marijuana nu este legalizată pentru că dăunează sănătății.

Știu că se duc mulți bani în închisori, avocați și peste granițe în arme din cauza legilor antidrog. Dacă am face totul legal am salva mulți bani și multe vieți. Dacă am impozita și reglementa marijuana așa cum se întâmplă și în alte părți ale lumii, cred că ne-ar merge mult mai bine.”

Clip Oficial: Willie Nelson – Just Breathe

Trending