Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Vești de la Slipknot: Antennas to Hell - data de lansare, tracklist, artwork

Slipknot au anunțat că vor lansa o colecție best-of sub numele Antennas to Hell pe 24 iulie. Trupa a publicat și tracklist-ul pentru noul album, chiar și coperta pe care o... Continuare »
Antennas to Hell

Slipknot au anunțat că vor lansa o colecție best-of sub numele Antennas to Hell pe 24 iulie. Trupa a publicat și tracklist-ul pentru noul album, chiar și coperta pe care o puteți vedea mai jos.

Antennas to Hell celebrează aproape două decenii a ceea ce trupa numește primul capitol din Slipknot, capitolul în care au plecat de a fi necunoscuți la a ajunge una dintre cele mai celebre trupe rock din lume - totul pe cont prorpiu.

Slipknot

Slipknot

Albumul conține obișnuita rețetă de single-uri, hiture preferate de fani și piese live, dar lucrurile devin mult mai profunde. Versiunea cu două discuri a Antennas to Hell are o mulțime de bonusuri, chiar un CD bonus cu înregistrarea prestației de la Download Festival din 2009.

Joey Jordison„Suntem conectați de ură. Câteodată ne urâm între noi, alte dăți urâm lumea. Câteodată ne urâm propriile vieți. Dar când ne adunăm, ceva monstruos are loc și scoatem acest sound extraordinar din toată energia aia. În plus, credem în dominație mondială. Și asta e trupa care ne va duce acolo.”

Joey Jordison, baterist

Eforturile pentru a cuceri lumea vor continua pe parcursul verii odată cu inaugurarea Knotfest-ului. Trupa privește aceste concerte viitoare ca fiind sfârșitul începutului, după cum și-au propus să evolueze.

Slipknot vor lansa și o aplicație pentru mobile cu numele Wear the Mask în această vară. Jumătate designer de măști și jumătate rețea de socializare, aplicația va fi lansată în aceeași zi cu albumul.

Tracklist ‘Antennas To Hell’

1. (sic)Antennas to Hell
2. Eyeless
3. Wait And Bleed
4. Spit It Out
5. Surfacing
6. People = S–t
7. Disasterpiece
8. Left Behind
9. My Plague (New Abuse Mix)
10. The Heretic Anthem (live)
11. Purity (live)
12. Pulse Of The Maggots
13. Duality
14. Before I Forget
15. Vermilion
16. Sulfur
17. Psychosocial
18. Dead Memories
19. Snuff

Bonus CD - (sic)nesses: Live At The Download Festival, 2009

1. (sic)
2. Eyeless
3. Wait And Bleed
4. Get This
5. Before I Forget
6. Sulfur
7. The Blister Exists
8. Dead Memories
9. Left Behind
10. Disasterpiece
11. Vermilion
12. Everything Ends
13. Psychosocial
14. Duality
15. People = S–t
16. Surfacing
17. Spit It Out

Citește mai multe despre Slipknot
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor anunță noul album Stone Sour - House of Gold and Bones

Corey Taylor a stârnit masele cu ceva timp în urmă menționând ceva cu numele HoGaB promițând să ofere detalii în luna...

Închide