Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Usher vorbește despre noul album

Usher vrea ca noul album Looking 4 Myself să ofere oamenilor libertatea de a renunța la inhibiții și de a se distra.
Usher

Usher se pregătește să lanseze în iunie un nou album, intitulat Looking 4 Myself. Primul single extras, Scream, prezentat luna trecută oferă o idee în privința noului sound. Usher se mulează pe noul trend dominant în muzica comercială, iar influențele electro sunt prezente în single.

Usher

Usher

Pe de altă parte, artistul a dezvăluit că a creat piesa Scream pentru a motiva ascultătorii să fie liberi și să renunțe la inhibiții. Usher își dorește ca Scream să fie acel cântec din club care te face să uiți de probleme și să te simți bine. De altfel, toate melodiile de pe noul material au acest scop.

”Vreau ca muzica mea să schimbe viețile oamenilor. Uptempo-urile pieselor oferă oamenilor energie și motivația de a trece peste bariere pentru a se distra.”, a declarat Usher pentru MTV News.

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foals anunță album nou

Foals lansează în iulie un nou mixtape intitulat Foal Tapes. Vezi ce piese au ales membrii trupei pentru compilație.

Închide