Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

United, un nou videoclip PhenomenOn

PhenomenOn a lansat de curând videoclipul United, o piesă cântată în limba engleză și a concertat în urmă cu câteva zile la Deva și Hunedoara în cadrul Dracula Revolution.

Publicat

pe

trupa Phenomenon
trupa Phenomenon │ FOTO: www.facebook.com

PhenomenOn este o trupă foarte tânără de alternative metal, cel mai în vârstă membru fiind student în anul întâi (Cătălin – 20 de ani). Cu toate astea, formația are 5 ani vechime și a cântat de mai multe ori în străinătate.  Catalin Tamazlicaru (voce), Andrei Balasa (chitară), Asy Mitroi (chitară), Robert Acsintoaie  (bas) și  Alex Ursache (tobe) au lansat de curând videoclipul United, o piesă cântată în limba engleză  și au concertat în urmă cu câteva zile la Deva și Hunedoara  în cadrul Dracula Revolution.

trupa Phenomenon

trupa Phenomenon │ FOTO: www.facebook.com

PhenomenOn a cântat în mai multe locuri din Bulgaria, Anglia, Belgia, Moldova și Croația. La sud de Dunăre, trupa a devenit destul de populară. A cântat de 3 ori în piața centrală din orașul Ruse, iar în prezent acolo activează un fan club PhenomenOn.

Videoclipul United a fost realizat la Castel Film, fiind regizat de Adrian Conerth. Lansarea a fost însoțită de un concert în fabrica pe 9 mai. Internetul îi ajută foarte mult pe tinerii alternativi care sunt activi pe facebook și youtube. Joi seara au apărut și pe MTV România, în emisiunea lui Hefe, Alternative Nation.

 

Trending