Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Parazitii va concerta la B'Estfest 2012

Paraziţii va urca pe scena B'Estfest pe 6 iulie, într-un spectacol premieră, alături de un live band format din trei instrumentişti.

Publicat

pe

Parazitii
Parazitii

După ce în urmă cu câteva zile trupa B.U.G. Mafia şi-a trecut numele pe afişul Festivalul B'Estfest Summer Camp, astăzi a venit vremea unui alt greu al hip-hop-ului românesc să-şi anunţe participarea. Paraziţii va urca pe scena festivalului pe 6 iulie, într-un spectacol premieră, alături de un live band format din trei instrumentişti (bas, chitară distors şi tobe).

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la B'Estfest 2012

Parazitii
Istoria trupei Paraziţii a început în 1993 la iniţiativa lui Cheloo şi Ombladon şi sa întregit în 1999 prin alăturarea unuia dintre cei mai prolifici şi apreciaţi DJ din ţară, FreakaDaDisk. Pe scurt cariera de până acum a formaţiei include 10 albume de studio, 5 maxi-single-uri, un dublu CD best-of, peste 20 de videoclipuri şi sute de mii de fani în toată ţara. Criticaţi, iubiţi, controversaţi sau apreciaţi, cei trei membri Paraziţii s-au luptat întotdeauna cu prejudecăţile şi barierele impuse, şi-au exprimat părerile fără menajamente şi nu au făcut niciodată rabat de la a transmite prin intermediul muzicii lor mesaje fără perdea, către fanii care le-au rămas fideli încă de la început.

Parazitii - Jos Cenzura

 

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park

Trending