Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Trupa Parazitii va concerta la B'Estfest 2012

Paraziţii va urca pe scena B'Estfest pe 6 iulie, într-un spectacol premieră, alături de un live band format din trei instrumentişti.
Parazitii

După ce în urmă cu câteva zile trupa B.U.G. Mafia şi-a trecut numele pe afişul Festivalul B'Estfest Summer Camp, astăzi a venit vremea unui alt greu al hip-hop-ului românesc să-şi anunţe participarea. Paraziţii va urca pe scena festivalului pe 6 iulie, într-un spectacol premieră, alături de un live band format din trei instrumentişti (bas, chitară distors şi tobe).

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la B'Estfest 2012

Parazitii
Istoria trupei Paraziţii a început în 1993 la iniţiativa lui Cheloo şi Ombladon şi sa întregit în 1999 prin alăturarea unuia dintre cei mai prolifici şi apreciaţi DJ din ţară, FreakaDaDisk. Pe scurt cariera de până acum a formaţiei include 10 albume de studio, 5 maxi-single-uri, un dublu CD best-of, peste 20 de videoclipuri şi sute de mii de fani în toată ţara. Criticaţi, iubiţi, controversaţi sau apreciaţi, cei trei membri Paraziţii s-au luptat întotdeauna cu prejudecăţile şi barierele impuse, şi-au exprimat părerile fără menajamente şi nu au făcut niciodată rabat de la a transmite prin intermediul muzicii lor mesaje fără perdea, către fanii care le-au rămas fideli încă de la început.

Parazitii - Jos Cenzura

 

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Paraziții
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Dickinson vorbește despre setlist-ul Iron Maiden din turneul Maiden England

Iron Maiden propune un tracklist clasic pentru turneul american ce va avea loc in aceasta vara. Puteți urmări mai jos...

Închide