Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Antarctica la URSUS Evolution în Bucureşti

Antarctica va cânta în cadrul festivalului URSUS Evolution din Bucureşti, duminică pe 17 iunie, la ora 16:30, în Piaţa Constituţiei. În aceeași zi vor mai cânta raku, C.T.C, Şuie Paparude și Vama, iar intrarea este liberă.

Publicat

pe

Trupa Antartica pe scena BESTFEST 2011
Trupa Antartica pe scena BESTFEST 2011 │ FOTO: www.facebook.com

Antarctica va cânta în cadrul festivalului URSUS Evolution din Bucureşti, duminică pe 17 iunie, la ora 16:30, în Piaţa Constituţiei. Trupa a fost votată de fani pe pagina evenimentului, obținând 462 de voturi ce s-au transformat în 4 puncte, iar juriul i-a oferit trupei 10 din cele 12 puncte maxim posibile. În aceeași zi, la URSUS Evolution vor mai cânta raku, C.T.C, Şuie Paparude și Vama, iar intrarea este liberă. Evenimentul concurează cu ultima zi a festivalului OST Fest 2012.

Trupa Antartica pe scena BESTFEST 2011

Trupa Antartica pe scena BESTFEST 2011 │ FOTO: www.facebook.com

Trupa Antarctica îi reunește pe Delia Opran la voce, Tudor Scânteie la chitară, Mircea Preda “Burete” (bass), Victor Rivalet ( sintetizator- producător de muzică electronică cunoscut sub numele de scenă Benjamin Rivalet) şi Mirko Grusa, la tobe.

Antarctica a debutat discografic cu Explorers pe 21 decembrie 2011. Materialul combină synthpop-ul din anii '80, genurile new wave, down tempo şi muzica electronică, fiind unul conceptual. Trupa își declară ca surse de inspirație nume ca Depeche Mode, Pink Floyd, Massive Attack, Unkle și Groove Armada. Antarctica a deschis concertul Morcheeba de la Bucureşti din 2010, iar anul trecut urcat pe scena B'ESTFEST 2011.

Clip oficial ANTARCTICA Pase Magice

Cea mai nouă piesă Antartica se numește Sun on Her Left, Moon On Her Right și a fost lansată pe 1 aprilie 2012 la Radio Guerrilla - Ascult-o aici.

Trending