Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Trupa Ad Hoc concerteaza la IRAF

Ce de-a doua seară a festivalului IRAF va fi deschisă de trupa Ad Hoc. Astfel, pe 8 iunie, începând cu ora 18.30, Gradina Uranus din Bucureşti va găzdui primul concert... Continuare »
Ad Hoc - Finala Trofeul Club A

Ad Hoc - Finala Trofeul Club A

Ce de-a doua seară a festivalului IRAF va fi deschisă de trupa Ad Hoc. Astfel, pe 8 iunie, începând cu ora 18.30, Gradina Uranus din Bucureşti va găzdui primul concert Ad Hoc susţinut în cadrul unui festival internaţional.

Detalii despre programul complet al festivalului IRAF.

Ad Hoc - Finala Trofeul Club A

Ad Hoc - Finala Trofeul Club A

După prezențe în cadrul festivalurilor medievale precum Pro Istoria Fest, Zilele Cetăţii Alba Iulia, după turnee prin ţară, colaborări cu artişti ca Coras din Irlanda, Bordo Sarkany Regizene Rend din Ungaria, Lemon Bucket Orkestra din Canada şi după calificarea în finala concursului Trofeul Club A, trupa Ad Hoc va marca la IRAF prima apariţie în cadrul unui eveniment de talie internaţională.

Ad Hoc este proiectul unor tineri studenți sau absolvenți ai facultăților de profil, care doresc să promoveze muzica din vechime. Au ales muzica medievală, pentru melodicitatea ei specifică, melodicitate care o păstrează actuală și o face să fie iubită de diverse categorii de public. Ei au descoperit că muzica medievală face bine la suflet și la minte, așa că și-au propus să o dăruiască mai departe.

Ad Hoc - The Rights of Mans

Citește mai multe despre Ad Hoc
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Michel Telo în România

Michel Telo va concerta la jumatatea lunii august in Princess Summer Club din Mamaia.

Închide