Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Travka - Soare Răsare, piesă nouă - AUDIO

Travka revine în atenţia publicului cu un nou single, Soare Răsare, melodie care rulează deja la posturile de radio autohtone.
travka

Travka revine în atenţia publicului cu un nou single, Soare Răsare, melodie care rulează deja la posturile de radio autohtone.

travka

Piesa va fi inclusă pe viitorul album al trupei la care în prezent se lucrează intens şi care a mai dat şi single-urile Iubire şi Vremea Ocheadelor.

La sfârşitul lunii mai, Travka a aniversat 10 ani de activitate printr-un concert în clubul Silver Church din Bucureşti. Fanii au avut atunci ocazia să asculte live atât piesele cunoscute, cât şi câteva dintre cele ce se vor regăsi pe noul album anunţat pentru toamna acestui an.

Travka - Soare Rasare

 

Citește mai multe despre Travka
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelis lansează o linie de sosuri culinare

Kelis și-a lua calificarea ca bucătar culinar și a decis să lanseze o linie de sosuri, pentru a-și demonstra calitățile...

Închide