Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Tony Iommi și Ozzy Osboune nu au vorbit direct cu Bill Ward despre Black Sabbath

Tony Iommi și Ozzy Osbourne nu au vorbit direct cu bateristul Bill Ward despre negocierile legate de contractul său cu Black Sabbath, iar toate discuțiile au avut loc prin intermediul avocaților.

Publicat

pe

Black-Sabbath-s-a-reunit
Black-Sabbath-s-a-reunit

Lipsa de comunicare încurcă mereu lucrurile, iar când este vorba de un subiect sensibil precum o reuniune Black Sabbath, toate aspectele sunt importante. Recent, Tony Iommi a recunoscut că nu au vorbit direct cu bateristul Bill Ward despre negocierile legate de contractul său cu Black Sabbath. Chitaristul a declarat că toate discuțiile au avut loc doar prin intermediul avocaților.

Black-Sabbath-s-a-reunit

Există șanse ca Black Sabbath să apară pe scenă integral în formula originală

De asemenea, Ozzy Osbourne a precizat că nu știe ce l-a determinat pe Ward să anunțe că nu semnează pentru un turneu și un nou album Black Sabbath și crede că există o șansă ca neînțelegerile să se rezolve.

”Ușa este deschisă. Din câte știu eu, cererile sale erau absurde. Nimic nu putea fi mai frumos dacă ar fost și el prezent la reuniune. Nu știu – eu nu mă implic în afaceri.”

Astfel, încă există posibilitatea ca fanii să vadă întreaga formulă originală a trupei. Momentan, în ultima sa declarație, Bill Ward spune că nu participă la reuniune deoarece este nemulțumit de contractul oferit, iar Black Sabbath concertează alături de bateristul Tommy Clufetos.

În plus, grupul lucrează cu producătorul Rick Rubin la primul album cu Ozzy Osbourne din 1979, pentru care deja sunt compuse 15 piese.

Comentează

Industria muzicala

VIDEO: Brian May și Tony Iommi au interpretat împreună o porțiune din piesa "Paranoid"

Legendarii chitariști Brian May (Queen) și Tony Iommi (Black Sabbath) și-au unit forțele pentru un scurt moment muzical. Cei doi au interpretat cunoscutul riff din piesa "Paranoid", ca parte a unui episod din seria documentară "Greatest Guitar Riffs". Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Brian May și Tony Iommi
Brian May și Tony Iommi │ FOTO: captură YouTube / Guitar World

Brian May și Tony Iommi au stat la povești muzicale în cadrul unui episod din seria "Greatest Guitar Riffs". Proiectul, compus din trei părți, analizează unele dintre cele mai faimoase riff-uri din istoria muzicii. Mai mult, telespectatorii sunt acompaniați în această călătorie de trei chitariști legendari - Tony Iommi de la Black Sabbath, Andy Summers de la The Police și Nancy Wilson de la Heart.

În episodul care îl are ca protagonist pe Iommi, apare și Brian May. Cei doi își amintesc cu nostalgie de trecut, de prima lor întâlnire de la începutul anilor '70, Iommi declarând că au fost "cei mai buni prieteni de atunci".

Când May îl întreabă pe Iommi de unde vin toate riff-urile sale grozave, muzicianul îi răspunde:

"Cred că din interior. În mod normal, ne vedeam de treabă și cântam ceva, iar Ozzy [Osbourne] spunea: <<Ce dracu e asta?>>. Dar pur și simplu se simțea firesc."

Apoi, artiștii intră într-o discuție despre "Paranoid" și Tony Iommi povestește modul în care cântecul a fost o adăugare de ultimă oră la cel de-al doilea album al trupei, care a ajuns să fie intitulat "Paranoid". În cele din urmă, Iommi începe să cânte cunoscutul riff al piesei, iar May i se alătură. La final, acesta spune în glumă:

"Este un riff bun! Va ajunge departe!"

Tony Iommi a dezvăluit recent că lucrează la muzică nouă, probabil pentru un viitor album solo. Între timp, Brian May are o serie de concerte în Japonia programate pentru luna februarie alături de Queen + Adam Lambert.

VIDEO: Brian May și Tony Iommi - Paranoid

Citește în continuare

Trending