Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Tony Iommi și Ozzy Osboune nu au vorbit direct cu Bill Ward despre Black Sabbath

Tony Iommi și Ozzy Osbourne nu au vorbit direct cu bateristul Bill Ward despre negocierile legate de contractul său cu Black Sabbath, iar toate discuțiile au avut loc prin intermediul avocaților.
Black-Sabbath-s-a-reunit

Black Sabbath s-a reunit și lucrează la un nou album

Lipsa de comunicare încurcă mereu lucrurile, iar când este vorba de un subiect sensibil precum o reuniune Black Sabbath, toate aspectele sunt importante. Recent, Tony Iommi a recunoscut că nu au vorbit direct cu bateristul Bill Ward despre negocierile legate de contractul său cu Black Sabbath. Chitaristul a declarat că toate discuțiile au avut loc doar prin intermediul avocaților.

Black-Sabbath-s-a-reunit

Există șanse ca Black Sabbath să apară pe scenă integral în formula originală

De asemenea, Ozzy Osbourne a precizat că nu știe ce l-a determinat pe Ward să anunțe că nu semnează pentru un turneu și un nou album Black Sabbath și crede că există o șansă ca neînțelegerile să se rezolve.

”Ușa este deschisă. Din câte știu eu, cererile sale erau absurde. Nimic nu putea fi mai frumos dacă ar fost și el prezent la reuniune. Nu știu – eu nu mă implic în afaceri.”

Astfel, încă există posibilitatea ca fanii să vadă întreaga formulă originală a trupei. Momentan, în ultima sa declarație, Bill Ward spune că nu participă la reuniune deoarece este nemulțumit de contractul oferit, iar Black Sabbath concertează alături de bateristul Tommy Clufetos.

În plus, grupul lucrează cu producătorul Rick Rubin la primul album cu Ozzy Osbourne din 1979, pentru care deja sunt compuse 15 piese.

Citește mai multe despre Black Sabbath
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
100 de trupe vor concerta la B'Estfest 2012 - VEZI PROGRAM

B'Estfest Summer Camp 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie pe malul lacului Pasărea din Tunari. Vezi programul pe...

Închide