Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Toboșarul The Stone Roses a părăsit scena în timpul concertului din Amsterdam - VIDEO

Toboșarul The Stone Roses a părăsit scena în timpul concertului din Amsterdam și a refuzat să mai urce pe scenă. Vezi VIDEO.

Publicat

pe

the stone roses
the stone roses

Se pare că reunirile trupelor mari nu înseamnă doar bucurie şi armonie, ci şi o grămadă de probleme şi neînţelegeri. După ce Black Sabbath a fost nevoită să susţină o serie de concerte fără toboşarul Bill Ward cu care nu s-a înţeles în termeni financiari, un alt toboşar renumit, Remi de la The Stone Roses, creează probleme în paradis. Artistul a părăsit scena înainte de terminarea concertului susţinut în Amsterdam, invocând ulterior probleme de ordin tehnic la setul de tobe.

the stone roses

Plecarea fără un anunţ în prealabil a stârnit indignarea solistului Ian Brown ce şi-a jignit colegul în faţa mulţimii de oameni strânsă la Heineken Music Hall.

"The drummer's gone home... I'm not joking, the drummer's gone home. Get all your aggro out on me, I can take it." He added: "What can I say, the drummer's a c**t."

Deși setul de piese pregătite pentru show-ul din Amsterdam a fost cântat în totalitate, publicul a fost nevoit să plece acasă fără un bis din partea formației, întrucât Remi a refuzat să mai urce pe scenă.

În ciuda acestei întâmplări, reprezentanţii formaţiei au declarat că turneul mondial continuă conform agendei. Până în prezent formaţia reunită anul trecut a susţinut 3 reprezentații în cadrul acestui turneu, urmând ca pe 12 august să ajungă şi în faţa publicului român într-un concert pe scena Domeniului Stirbey din Buftea în cadrul Festivalului Summer Well 2012.

Ian Brown anunţă publicul că Remi nu se mai întoarce pe scenă.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivalul Summer Well 2012
Festivaluri sâmbătă, 11 august 2012

Summer Well 2012

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Trending