Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Toboșarul The Stone Roses a părăsit scena în timpul concertului din Amsterdam - VIDEO

Toboșarul The Stone Roses a părăsit scena în timpul concertului din Amsterdam și a refuzat să mai urce pe scenă. Vezi VIDEO.
the stone roses

Se pare că reunirile trupelor mari nu înseamnă doar bucurie şi armonie, ci şi o grămadă de probleme şi neînţelegeri. După ce Black Sabbath a fost nevoită să susţină o serie de concerte fără toboşarul Bill Ward cu care nu s-a înţeles în termeni financiari, un alt toboşar renumit, Remi de la The Stone Roses, creează probleme în paradis. Artistul a părăsit scena înainte de terminarea concertului susţinut în Amsterdam, invocând ulterior probleme de ordin tehnic la setul de tobe.

the stone roses

Plecarea fără un anunţ în prealabil a stârnit indignarea solistului Ian Brown ce şi-a jignit colegul în faţa mulţimii de oameni strânsă la Heineken Music Hall.

"The drummer's gone home... I'm not joking, the drummer's gone home. Get all your aggro out on me, I can take it." He added: "What can I say, the drummer's a c**t."

Deși setul de piese pregătite pentru show-ul din Amsterdam a fost cântat în totalitate, publicul a fost nevoit să plece acasă fără un bis din partea formației, întrucât Remi a refuzat să mai urce pe scenă.

În ciuda acestei întâmplări, reprezentanţii formaţiei au declarat că turneul mondial continuă conform agendei. Până în prezent formaţia reunită anul trecut a susţinut 3 reprezentații în cadrul acestui turneu, urmând ca pe 12 august să ajungă şi în faţa publicului român într-un concert pe scena Domeniului Stirbey din Buftea în cadrul Festivalului Summer Well 2012.

Ian Brown anunţă publicul că Remi nu se mai întoarce pe scenă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ian BrownThe Stone Roses
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Seger are peste 70 de piese pentru noul album

Bob Seger va continua să lanseze piese noi în timp ce lucrează la viitorul album, primul disc înregistrat de artist...

Închide