Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Strokes nu cântă piese noi până la lansarea viitorului album

The Strokes lucrează în New York la noul album cu producătorul Gus Oberg. Până la apariția acestuia pe piață, publicul nu va putea asculta vreo piesă nouă.
The Strokes

The Strokes

Anul trecut pe vremea asta, basistul Nikolai Fraiture declara pentru The Rolling StoneThe Strokes pregătește un nou album, iar acum, aflăm în sfârșit detalii despre material.

The Strokes

The Strokes (Foto: www.facebook.com)

Trupa lucrează cu producătorul Gus Oberg în studiourile Electric Lady din New York. Al 5-lea disc este și ultimul lansat sub contractul cu casa de discuri RCA Records.

”Avem piese despre care putem spune cu siguranță că vor avea succes și pe care abia așteptăm să le cântăm. Nu știu dacă suntem genul de trupă care interpretează piese noi înainte de lansarea oficială, așa cum se întâmplă deobicei. Cred că nici dacă am avea gata tot albumul, nu am cânta piesele până la apariția pe piață a materialului” a declarat chitaristul trupei, Hammond Jr. pentru Billboard.com.

The Strokes s-a reunit anul trecut după 7 ani de pauză și a revenit în forță cu albumul Angles și un turneu intensiv în Marea Britanie.

Citește mai multe despre The Strokes
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiona Apple se luptă cu mintea sa în noul clip - VIDEOCLIP

După 6 ani, Fiona Apple lansează un nou videoclip abstract pentru single-ul Every Single Night. Clipul prezintă lupta dintre artistă...

Închide