Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Strokes nu cântă piese noi până la lansarea viitorului album

The Strokes lucrează în New York la noul album cu producătorul Gus Oberg. Până la apariția acestuia pe piață, publicul nu va putea asculta vreo piesă nouă.

Publicat

pe

The Strokes
The Strokes │ FOTO: www.facebook.com

Anul trecut pe vremea asta, basistul Nikolai Fraiture declara pentru The Rolling StoneThe Strokes pregătește un nou album, iar acum, aflăm în sfârșit detalii despre material.

The Strokes

The Strokes │ FOTO: www.facebook.com

Trupa lucrează cu producătorul Gus Oberg în studiourile Electric Lady din New York. Al 5-lea disc este și ultimul lansat sub contractul cu casa de discuri RCA Records.

”Avem piese despre care putem spune cu siguranță că vor avea succes și pe care abia așteptăm să le cântăm. Nu știu dacă suntem genul de trupă care interpretează piese noi înainte de lansarea oficială, așa cum se întâmplă deobicei. Cred că nici dacă am avea gata tot albumul, nu am cânta piesele până la apariția pe piață a materialului” a declarat chitaristul trupei, Hammond Jr. pentru Billboard.com.

The Strokes s-a reunit anul trecut după 7 ani de pauză și a revenit în forță cu albumul Angles și un turneu intensiv în Marea Britanie.

Comentează

Trending