Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

The Offspring promovează o piesă demnă de rubrica WTF

The Offspring a lansat videoclipul piesei Cruising California (Bumpin’ In My Trunk), cel de-al doilea single promovat de pe albumul Days Go By.
The Offspring - Cruising California (Bumpin’ In My Trunk)

Se întâmplă şi la case mai mari! Ce pretenţii să mai ai de la muzica românească din ultima vreme dacă până şi The Offspring promovează printr-un videoclip foarte colorat o melodie demnă de rubrica WTF? a marilor publicații. Trist, dar adevărat. Piesa în cauză este Cruising California (Bumpin’ In My Trunk), extrasă de pe albumul Days Go By anunțat cu surle şi trâmbiţe în luna aprilie.

The Offspring - Cruising California (Bumpin’ In My Trunk)

La prima ascultare te gândeşti dacă nu cumva este o glumă, un pamflet, o parodie, însă mai apoi conştientizezi că nu, chiar e pe bune!! Unde-or fi găsit rockerii inspiraţia creatoare când au scris piesa? De unde atâta infuzie cu muzică ciudată în ultima vreme?

Cât despre clip, nu pot decât să las imaginile să vorbească de la sine...

Deci, cumpărați albumul The Offspring? E disponibil de azi în magazine.

Citește mai multe despre The Offspring
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day anunță primul single de pe trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

După prezentarea a 2 trailere, Green Day anunță apariția noului single Oh Love. Extras de pe ¡Uno!, primul disc al...

Închide