Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Killers lucrează la un film nou

După ce și-au omorât fanii cu așteptarea noului album, The Killers au vești bune. Înaintea lansării discului promis, ei interpretează un cover pentru un film cu titlu întunecat (Dark Shadows) și cu Johnny Depp pe afiș. Partea luminoasă e că piesa lor a ieșit online.

Publicat

pe

The Killers
The Killers

După ce și-au omorât fanii cu așteptarea noului album, The Killers au vești bune. Înaintea lansării discului promis, ei interpretează un cover pentru un film cu titlu întunecat (Dark Shadows) și cu Johnny Depp pe afiș. Partea luminoasă e că piesa lor a ieșit online și poate fi ascultată mai jos.

Dark Shadows

Filmul în cauză se numește Dark Shadows și este regizat de Tim Burton. Melodia cântată de The Killers este Got All The Way - cover după cântecul din 1972 al trupei Raspberries.

The Killers - Got All The Way (audio)

Noul album The Killers va apărea cel mai probabil luna viitoare și va fi mai rock decât materialele precedente.

”Din punct de vedere stilistic, discul se îndreaptă mai mult către rock. Dar și de aceasta dată încercăm ceva nou, astfel că rezultatul final va fi sound-ul The Killers, a declarat basistul trupei, Mark Stoemer.

The Killers va fi aproape de România vara aceasta. Se va opri în Ungaria pentru a concerta la Sziget, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa. Ediția 2012 va aduce pe scena insulei Obuda în perioada 6-13 august unele dintre cele mai în vogă trupe precum Hurts, The Ting Tings, The Subways, LMFAO, Placebo, The Stone Roses, Noah & The Whale, TheVaccines și The Horrors. Și România va fi reprezentată la festival prin formația Grimus, care tocmai a fost confirmată pe 12 august – VEZI DETALII.

Dark Shadows Trailer

Un comentariu

Trending