Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa The Cranberries revine la Bucureşti

The Cranberries revine la Bucureşti pentru un concert pe 11 octombrie. Vezi cat constă biletele la concertul The Cranberries la Romexpo.

Publicat

pe

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)
The Cranberries (sursa foto newjawn.com)

Trupa The Cranberries se întoarce la Bucureşti pentru un nou show în faţa publicului român. Conform site-ului oficial al formaţiei concertul va avea loc pe 11 octombrie 2012 la Romexpo, în cadrul turneului de promovare a albumului Roses.

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)
The Cranberries a început să cânte în 1989, şi a cunoscut succesul încă de la lansarea albumului Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993), primul din carieră. Până în 2003 când Dolores O’Riordan (voce), Noel Hogan (chitară), Mike Hogan (bass) şi Fergal Lawler (tobe) hotărăsc să pună pe planul doi activitatea de grup şi să se axeze pe cea personală, pe piaţă se vânduseră deja 15 milioane de copii ale celor 5 discuri The Cranberries.

Revenirea pe scenă în formula originală a venit în 2009 şi a stârnit bucuria fanilor de pretutindeni. Vestea a fost sărbătorită printr-un turneul mondial ce a adus formaţia şi la Bucureşti pe 20 iulie 2010.

Concertul din octombrie nu a fost confirmat încă de niciun organizator de evenimente român însă se aşteptă ca în perioada următoare să fie publice toate informaţiile necesare.

Albumul Roses a fost lansat pe 27 februarie 2012 şi a dat până acum 2 single-uri, Tomorrow şi Show me the way

Bilete la concertul The Cranberries la București

Biletele la acest eveniment sunt disponibile pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • Parter Golden Ring - 220 lei
  • Parter Silver Ring – 160 lei lei
  • Etaj - 130 lei

Până pe 29 iunie inclusiv, biletele la Parter Silver Ring şi la Etaj pot fi achiziţionate cu 10% discount (144 lei şi respectiv 117 lei).

The Cranberries - Tomorrow

Evenimentul este organizat de Events.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

The Cranberries, 11 octombrie Romexpo
Concerte joi, 11 octombrie 2012

The Cranberries

Loc
Romexpo

Trending