Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sugar Blue concertează din nou în România

Sugar Blue se întoarce în faţa publicului român pentru 2 noi spectacole în cadrul cărora îşi va promova cel mai nou album, Raw Sugar Blue Live.

Publicat

pe

Sugar Blue
Sugar Blue

UPDATE: La cererea publicului, ambele concerte ale artistului vor începe cu o jumătate de oră mai târziu, de la 21:30 și vor avea loc în clubul Prietenii Mei.

După trei concerte de succes în ţara noastră (2007, 2008 și 2009), celebrul cântăreţ de muzică blues, Sugar Blue, se întoarce în faţa publicului român pentru 2 noi spectacole în cadrul cărora îşi va promova cel mai nou album, Raw Sugar Blue Live. Evenimentele vor avea loc pe 29 iunie în clubul Prietenii Mei (fost Gyuri’s Pub) şi pe 30 iunie în clubul Jukebox clubul Prietenii Mei. În deschidere, pe scenă va urca trupa Trenul de Noapte, care-şi va lansa la rândul său noul material de studio, desCÂNTECE DE BLUES.

Sugar Blue
Sugar Blue a început să cânte în 1970 şi a devenit celebru în urma colaborării cu Rolling Stones de pe albumele Some Girls (piesa Miss You), Emotional Rescue şi Tattoo You. De-a lungul carierei a lansat 11 albume de studio şi 6 compilaţii, a primit premiul Grammy în 1984 pentru Best Traditional Blues Album şi a cântat alături de nume grele precum Bob Dylan, Frank Zappa, Prince, B.B. King, sau James Cotton.

Programul concertelor Sugar Blue în România în 2012

Vineri, 29 iunie, începând cu ora 21.00 21.30, în clubul Prietenii Mei (fost Gyuri’s Pub) din București, situat pe Strada Foişorului nr. 10A (zona Vitan - lângă Piaţa Foişorului). Biletele costă 75 lei şi sunt disponibile pe www.bilete.ro. Pentru rezervări este disponibil numărul de telefon - 0723 957 157.

Sâmbătă 30 iunie, începând cu ora 21:00, 21.30 în clubul Jukebox Venue, clubul Prietenii Mei situat în Strada Turturelelor nr. 11. Biletele sunt disponibile la următoarele preţuri: 60 lei (cu loc rezervat la masă) şi 30 lei (în picioare) şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi www.eventim.ro sau de la intrarea în club.

Sugar Blue - Hoochie Coochie Man

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Sugar Blue
Concerte vineri, 29 iunie 2012

Sugar Blue

Loc
Club Prietenii Mei
Comentează

Trending