Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Subcarpați, Selectro și The MOOoD vin la B'Estfest 2012

Subcarpaţi, Selectro (proiectul electronic din care fac parte Bully, D-laid şi Marika) şi The MOOoD sunt cele mai noi prezențe româneşti din line-up-ul Festivalului B'Estfest 2012.
The MOOoD

The MOOoD

Subcarpaţi, Selectro (proiectul electronic din care fac parte Bully, D-laid şi Marika) şi The MOOoD sunt cele mai noi prezențe româneşti din line-up-ul Festivalului B'Estfest 2012. Ediţia din acest an a festivalului va avea loc în perioada 6-8 iulie, în cadrul B’Estfest Park din Tunari şi îi are ca headlineri pe Pulp, Garbage, Royksopp, Caro Emerald, Andy C, Kreator şi Moonspell.

The MOOoD

The MOOoD

Trupele au fost alese de public prin intermediul aplicaţiei Votează-ţi artistul, disponibilă pe Facebook şi accesabilă în continuare. Până acum trupe precum Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki’n’Stieb, Antract şi Hot Casandra au mai fost alese să concerteze live pe scenele B'Estfest.

Subcarpaţi este un proiect hip-hop cu influenţe folclorice, ce a luat naştere în 2010, odată cu lansarea albumului omonim. Printre iniţiatorii trupei se numără Bean (Șuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Selectro va închide în fiecare zi programul din Dance Arena. Având în componenţă trei DJ ce mixează stiluri diferite, Selectro a devenit un nume prezent în toate line-up-urile evenimentelor de acest gen. Selectro înseamnă Dj Marika, DJ D-Laid şi DJ Bully, trei dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi DJ-i români.

The MOOoD, un nume important al curentului indie-alternative din România, s-a înfiinţat în 2006 cu o chitară primită cadou şi un anunţ pe internet ce caută membri pentru o trupă nouă. Albumul de debut, OOo, lansat în 2011 a fost primit cu încântare atât de fani cât şi de critici.

B’Estfest Summer Camp 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie pe malul lacului Pasărea din Tunari. Anul acesta organizatorii au pregătit pentru fanii români un line-up format din 100 de trupe ce vor încinge spiritele pe cele 7 scene. În materie de activităţi în camp vor fi prezente cluburi şi terase, zona de sport şi recreere, zona dedicată artelor, parcul de distracții, workshop-uri şi ateliere pe diferite teme. – PROGRAM + BILETE.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice Cooper vs. Lady Gaga - „Born This Way” în variantă metal - VIDEO

De la un concert Alice Cooper te poţi aştepta la multe, dar la o piesă Lady Gaga? Weekend-ul trecut Alice Cooper a...

Închide