Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Steve Vai va concerta la București

Steve Vai se întoarce în România pentru un concert pe 1 noiembrie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în cadrul turneului de promovare a albumului The Story of Light.
Steve Vai

Steve Vai se întoarce în România pentru un concert pe 1 noiembrie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a albumului The Story of Light.

Steve Vai

Chitarist, compozitor, solist şi producător, Steve Vai este un artist complex ce și-a început cariera în 1984. Printre materialele discografice pe care le-a lansat se regăsesc: Passion and Warfare (1990), Sex and Religion (1993), Naked Tracks (2008), Where the Wild Things Are (2009), Where the Other Wild Things Are (2010). În afara carierei solo, chitaristul a înregistrat și a concertat alături de legende precum Frank Zappa, David Lee Roth (Van Halen), Whitesnake sau Alcatrazz. Vai a fost nominalizat de 11 ori la premiile Grammy şi și-a adjudecat trofeele în 1994, 2001 şi 2009.

Biletele la evenimentul din București pot fi achiziţionate de pe www.Myticket.ro, din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi de la Sala Palatului la următoarele preţuri:

Cat I - 265 lei
Cat II - 210 lei
Cat III-165 lei
Cat IV -125 lei
Cat V -90 lei

Steve Vai - Gravity Storm

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Steve Vai
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mumford and Sons & Birdy - Learn Me Right, piesă nouă - AUDIO

Mumford and Sons a dezvăluit melodia Learn Me Right, inclusă pe coloana sonoră a filmului Brave produs de Disney.

Închide