Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Spectacolul Lacul Lebedelor la Sala Palatului în 2013

Publicat

pe

Lacul Lebedelor
Lacul Lebedelor

Spectacolul Lacul Lebedelor se va juca la Bucureşti la începutul anului 2013 în interpretarea trupei The Imperial Ice Stars. 83 dintre cei mai mari patinatori ai lumii vor lua cu asalt Sala Palatului pe 2 februarie 2013, transformând scena într-un adevărat patinoar.

Lacul Lebedelor

Trupa de balet The Imperial Ice Stars a susţinut până acum spectacole în faţa a 4 milioane de oameni, de pe 5continente şi va ajunge anul acesta în premieră şi la Bucureşti.

Coregrafia inovativă, flăcările pe gheaţă şi jocurile de lumini reprezintă reţeta perfectă cu care balerinii au câştigat de-a lungul timpului peste 250 de medalii. Printre aceştia se numără Evgeny Platov, dublu campion olimpic şi de 4 ori campion mondial, Alexei Nemov, de 4 ori campion olimpic la gimnastică şi perechea Albena Denkova şi Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai mulţi ani la patinaj.

Fondată în 2004, trupa a reuşit în doar câţiva ani să dea o altă interpretare muzicii şi baletului clasic, aducându-i o strălucire pe care creatorii originali nu au visat-o niciodată. Spectacolul Lacul Lebedelor va fi adus de The Imperial Ice Stars la București la începutul anului viitor şi promite a fi un show grandios, plin de culoare, strălucire și energie.

Biletele sunt disponibile la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro la următoarele preţuri:

- 300 lei categoria VIP
- 250 lei categoria 1
- 200 lei categoria 2
- 150 lei categoria 3
- 100 lei categoria 4
- 50 lei categoria 5

Trending