Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Snoop Dogg, Leftfield și Sum 41 la Sziget Festival Ungaria 2012

Cele mai noi confirmări la Sziget Festival 2012 sunt celebrul rapper Snoop Dogg, Sum 41, Leftfield și SebastianAn. Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 6 – 13 august 2012, în aceeași locație – Budapesta.

Publicat

pe

sziget-festival-2012
sziget-festival-2012

Cele mai noi confirmări la Sziget Festival 2012 sunt celebrul rapper Snoop Dogg, Sum 41, Leftfield și SebastianAn. Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada  6 – 13 august 2012, în aceeași locație – Budapesta.

sziget-festival-2012

Snoop Dogg, pe numele său adevărat Calvin Cordozar este supranumit ”regale gangsta rap-ului” având peste 20 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Artistul reprezintă Coasta de Vest a Statelor Unite și în prezent lucrează la un nou album. Intitulat Reincarnated, materialul va apărea spre sfârșitul anului.

Sum 41 a fost înființată în 1996 de Deryck Whibley și bateristul Steve Jocz, în Ontario. Trupa s-a impus în aria punk și a devenit un punct de reper pentru noile generații. În prezent, grupul lucrează la videoclipul piesei Blood In My Eyes, extrasă de pe albumul Screaming Bloody Murder.

SebastianAn este un muzician ce excelează în aria electro-house. DJ-ul a devenit recunoscut pentru remixurile sale, care au ajuns și pe coloanele sonore a unor filme și jocuri video. Artistul de origine franceză a debutat anul acesta cu albumul Total, care a fost primit cu ”brațele deschise” de critici. Concertul acestuia este unul dintre multele spectacole de calitate din cadrul programului Meduza Nights de la scena A38.

Leftfield este o legendă britanică din anii 90. Grupul a luat ființă la Londra și a realizat unele dintre cele mai reprezentative piese ale scenei electro. Leftfield a colaborat cu artiști precum Afrika Bambaata, Roots Manuva și Toni Halliday. Proiectul a încetat să mai funcționeze în 2002, până când, Neil Barnes, membru fondator, a decis să reface trupa.

Fanii muzicii electronice mai au parte de vești bune. Pe scena Arena vor încinge atmosfera duo-ul egiptean de trance Aly & Fila și DJ-ul britanic Lange feat. Betsie Larkin.

Dintre artiștii confirmați la Sziget Festival 2012, principalele nume sunt: Korn, dEUS, Ministry, The Vaccines, Caro Emerald, Placebo, Hurts, The Horrors, Friendly Fires.

Detalii bilete: www.szigetfestival.ro

 

Comentează

Trending