Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Slipknot are propriul festival

Slipknot organizează pentru această vară festivalul Knotfest, ce va avea loc în orașul natal al grupului, Iowa.
Slipknot

Slipknot

Slipknot organizează pentru această vară festivalul Knotfest, ce va avea loc în orașul natal al grupului, Iowa pe 17 august și în Somerset (între Wisconsin și Minnesota) ziua următoare. În afară de Slipknot, la festival vor concerta Deftones, Lamb of God, Deathlok, Serj Tankian, The Urge și Cannibal Corpse.

Slipknot

Slipknot

Trupa vrea să creeze la festival atmosfera de carnaval, astfel că va pregăti un muzeu, atracții specifice circului, precum oameni care înghit foc și multe alte activități.

Slipknot va intra în studioul de înregistrări abia la începutul lui 2013, după ce Corey Taylor va finaliza turneul alături de Stone Sour. Formația nu a mai lansat un material nou de la All Hope Is Gone din 2008, primul disc al trupei care a debutat pe 1 poziție în Billboard 200.

Citește mai multe despre Slipknot
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel mai nou videoclip Sebastian Bach - I'm Alive - VEZI VIDEO

Sebastian Bach, fostul frontman al legendarei trupe Skid Row a lansat cel de-al treilea clip de pe albumul Kicking & Screaming. Este...

Închide