Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Slipknot are propriul festival

Slipknot organizează pentru această vară festivalul Knotfest, ce va avea loc în orașul natal al grupului, Iowa.
Slipknot

Slipknot

Slipknot organizează pentru această vară festivalul Knotfest, ce va avea loc în orașul natal al grupului, Iowa pe 17 august și în Somerset (între Wisconsin și Minnesota) ziua următoare. În afară de Slipknot, la festival vor concerta Deftones, Lamb of God, Deathlok, Serj Tankian, The Urge și Cannibal Corpse.

Slipknot

Slipknot

Trupa vrea să creeze la festival atmosfera de carnaval, astfel că va pregăti un muzeu, atracții specifice circului, precum oameni care înghit foc și multe alte activități.

Slipknot va intra în studioul de înregistrări abia la începutul lui 2013, după ce Corey Taylor va finaliza turneul alături de Stone Sour. Formația nu a mai lansat un material nou de la All Hope Is Gone din 2008, primul disc al trupei care a debutat pe 1 poziție în Billboard 200.

Citește mai multe despre Slipknot
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel mai nou videoclip Sebastian Bach - I'm Alive - VEZI VIDEO

Sebastian Bach, fostul frontman al legendarei trupe Skid Row a lansat cel de-al treilea clip de pe albumul Kicking & Screaming. Este...

Închide