Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Slayer promovează alcoolul

Chitaristul de la Slayer, Kerry King a apărut într-o nouă reclamă pentru Jagermeister, care seamănă mai mult cu un trailer de filme decât cu un spot publicitar

Publicat

pe

Slayer
Slayer

Chitaristul de la Slayer, Kerry King apare într-o nouă reclamă pentru Jagermeister, care seamănă mai mult cu un trailer de filme decât cu un spot publicitar, după cum puteți vedea mai jos.

Reclamă Jagermeister 2012

Reclamă Jagermeister 2012

Reclama vrea să evidențieze că băutura Jagermeister a fost inventată de un vânător pasionat de tărie, iar băutura se adresează tipologiei de bărbat puternic, ambițios și învingător. Spotul publicitar se intitulează A Seat at the Table și îi prezintă la o masă rotundă pe Kerry King (Slayer), Rob Smets (campion mondial la luptele cu tauri), Keyshawn Johnson (jucător de fotbal american), Freddie Roach (campion mondial la box), Mike Lingerfelt (sef de echipă la NASCAR), Mister Cartoon (celebrul artist de tatuaje) și Nathan Fletcher (surfer renumit).

Reclamă Jagermeister 2012

Reclamă Jagermeister 2012

Datorită succesului, numeroase brand-uri au ales să lucreze cu vedete rock pentru spoturile publicitare. InfoMusic a făcut o selecție cu cele mai amuzante și populare reclame cu artiști rock.

TOP 20 – reclame cu Vedete Rock – VEZI VIDEO

În prezent, Slayer concertează în cadrul turneului fără chitaristul Jeff Hanneman, care se recuperează după o necroză. Trupa va concerta și la București în această vară, pe 4 iunie la Arenele Romane. – DETALII CONCERT

Jagermeister - A Seat at the Table - reclamă 2012

Comentează

Trending