Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sheryl Crow a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală

După ce în 2006 s-a recuperat cu succes de cancer la sân, artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală în noiembrie anul trecut.

Publicat

pe

Sheryl Crow
Sheryl Crow │ FOTO: www.facebook.com

Sheryl Crow se confruntă din nou cu probleme de sănătate. După ce în 2006 s-a recuperat cu succes de cancer la sân, artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală în noiembrie anul trecut.

Într-un interviu pentru Las Vegas Review Journal, Crow a mărturisit că nu este prea îngrijorată deoarece tumoarea este benignă, acesta fiind și motivul pentru care nu a vorbit până acum despre starea ei de sănătate.

Sheryl Crow

Sheryl Crow │ FOTO: www.facebook.com

Ce o îngrijorează mai tare pe Crow este faptul că tumoarea îi afectează memoria. Aceasta a ajuns la doctor deoarece începea să uite versurile pieselor în timpul concertelor.

”Eram atât de îngrijorată de memoria mea, astfel că m-am dus să-mi fac un RMN. Atunci am aflat că am o tumoare cerebrală. Am fost ceva de genul, ”Vedeți? Știam că ceva nu este în regulă.”

Vorbind despre memorie și uitarea versurilor, artista și-a amintit o întâmplare amuzantă.

”Eram la Hard Rock Hotel în anii 90 și am uitat intro-ul de la A Change Would Do You Good. Dar asta nu a fost de ajuns. Nu îmi puteam aminti prima strofă de la toate versurile. Am început să râd atât de tare. Cred că aceea a fost seara în care am ajuns într-un club de striptease cu Brad Pitt, Mick Jagger și Sting! Eram în Las Vegas. Era mai mult decât puteam visa.”

În prezent, Sheryl Crow lucrează cu regizorul Barry Levinson la repunerea în scenă a musical-ului Diner din 1982. De asemenea, artista pregătește un nou material, ce va fi lansat în octombrie. Crow nu a găsit încă un titlu pentru album și nici nu este sigură dacă va semna cu o casă de discuri.

Comentează

Trending