Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Serj Tankian - Harakiri, piesă nouă - AUDIO

Serj Tankian a postat pe internet piesa ce dă titlul viitorului său album, Harakiri.
Serj Tankian - Harakiri

Serj Tankian, solistul trupei System of a Down se află pe ultima sută de metri cu pregătirile la lansarea noului album, Harakiri, cel de-al 3 lea din cariera sa solo.

Serj Tankian - Harakiri

Materialul va ajunge în magazine pe 10 iulie, însă până atunci rockerul îşi delectează fanii cu un nou single, Harakiri, cel de-al 3 lea promovat de pe acest album după Figure it Out și Cornucopia.

Harakiri a fost realizat de Serj alături de The F.C.C. (Flying Cunts of Chaos), trupa ce-l însoțește în concerte, și va apărea pe piață via Serjical Strike/Reprise Records, la doi ani distanţă de discul Imperfect Harmonies (2010).

Serj Tankian - Harakiri

Citește mai multe despre Serj Tankian
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson joacă în noul sezon Californication

Marilyn Manson va fi noul membru în gașca din Californication, celebrul serial de televiziune, care prezintă în 2013 al 6-lea...

Închide