Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Se împlinesc 3 ani de la moartea lui Michael Jackson – VEZI FOTO

Astăzi se împlinesc 3 ani de când oamenii din întreaga lume priveau șocați știrile și aflau că Regele Pop, Michael Jackson a murit.
Michael Jackson - King of Pop

Michael Jackson - King of Pop

Astăzi se împlinesc 3 ani de când oamenii din întreaga lume priveau șocați știrile și aflau că Regele Pop, Michael Jackson a murit.

Pentru a comemora acea zi îndoliată, fanii au vizitat în weekend-ul ce a trecut reședința artistului, Santa Barbara County și casa din Gary, Indiana în care Michael a trăit împreună cu familia sa în anii 60. Aceștia au lăsat în urmă scrisori, jucării, flori, amintiri care îl păstrează pe artist viu în memoria lor.

Michael Jackson - King of Pop

Michael Jackson - King of Pop (Foto: www.facebook.com)

Și muzeul Madame Tussauds din Hong Kong a adus propriul omagiu față de moartea lui Michael Jackson, prin dezvelirea unei figurine de ceară.

În ceea ce privește familia artistului, aceasta a decis să-l comemoreze făcând ceea ce știe mai bine – să cânte. Astfel, frații lui Michael, Marlon, Jermaine, Tito și Jackie au pornit într-un turneu, intitulat Thriller, ce se desfășoară în 16 orașe de pe continentul american.

Chiar înainte de a reveni pe scenă cu turneul This Is It, Michael Jackson s-a stins din viață în urma unei supradoze de Propofol, pe 25 iunie 2009. Medicamentul i-a fost administrat artistului sub supravegherea medicului Conrad Murray, care a fost găsit în 2011 vinovat de omucidere involuntară.

Moartea lui Michael Jackson a creat în întreaga lume valuri fără precedent ale traficului pe internet și a dus la vânzări masive ale albumelor sale. Pe de altă parte, decesul său a stârnit și numeroase teorii ale conspirației privind ”adevărații vinovați”. Există chiar și voci care susțin că artistul și-ar fi înscenat moartea. Precum în cazul lui Elvis Presley și Marilyn Monroe, dispariția lui Michael Jackson va fi un subiect discutat la nesfârșit și profitabil în același timp.

Life In Photos

Citește mai multe despre Michael Jackson
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MY WAY, un nou spectacol-eveniment marca Horia Brenciu

Horia Brenciu, împreună cu HB Orchestra Big Band anunță un nou spectacol la Sala Palatului. Artistul își invită fanii să...

Închide