Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Se împlinesc 3 ani de la moartea lui Michael Jackson – VEZI FOTO

Astăzi se împlinesc 3 ani de când oamenii din întreaga lume priveau șocați știrile și aflau că Regele Pop, Michael Jackson a murit.
Michael Jackson - King of Pop

Michael Jackson - King of Pop

Astăzi se împlinesc 3 ani de când oamenii din întreaga lume priveau șocați știrile și aflau că Regele Pop, Michael Jackson a murit.

Pentru a comemora acea zi îndoliată, fanii au vizitat în weekend-ul ce a trecut reședința artistului, Santa Barbara County și casa din Gary, Indiana în care Michael a trăit împreună cu familia sa în anii 60. Aceștia au lăsat în urmă scrisori, jucării, flori, amintiri care îl păstrează pe artist viu în memoria lor.

Michael Jackson - King of Pop

Michael Jackson - King of Pop (Foto: www.facebook.com)

Și muzeul Madame Tussauds din Hong Kong a adus propriul omagiu față de moartea lui Michael Jackson, prin dezvelirea unei figurine de ceară.

În ceea ce privește familia artistului, aceasta a decis să-l comemoreze făcând ceea ce știe mai bine – să cânte. Astfel, frații lui Michael, Marlon, Jermaine, Tito și Jackie au pornit într-un turneu, intitulat Thriller, ce se desfășoară în 16 orașe de pe continentul american.

Chiar înainte de a reveni pe scenă cu turneul This Is It, Michael Jackson s-a stins din viață în urma unei supradoze de Propofol, pe 25 iunie 2009. Medicamentul i-a fost administrat artistului sub supravegherea medicului Conrad Murray, care a fost găsit în 2011 vinovat de omucidere involuntară.

Moartea lui Michael Jackson a creat în întreaga lume valuri fără precedent ale traficului pe internet și a dus la vânzări masive ale albumelor sale. Pe de altă parte, decesul său a stârnit și numeroase teorii ale conspirației privind ”adevărații vinovați”. Există chiar și voci care susțin că artistul și-ar fi înscenat moartea. Precum în cazul lui Elvis Presley și Marilyn Monroe, dispariția lui Michael Jackson va fi un subiect discutat la nesfârșit și profitabil în același timp.

Life In Photos

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Michael Jackson
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MY WAY, un nou spectacol-eveniment marca Horia Brenciu

Horia Brenciu, împreună cu HB Orchestra Big Band anunță un nou spectacol la Sala Palatului. Artistul își invită fanii să...

Închide