Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Se anunță un film biografic despre Jimi Hendrix

Andre 3000 de la OutKast va intra în rolul lui Jimi Hendrix, pentru un film biografic despre viața celebrului chitarist în perioada 1966-1967.

Andre 3000 de la OutKast va intra în rolul lui Jimi Hendrix, pentru un film biografic despre viața celebrului chitarist în perioada 1966-1967, când a creat albumul de debut Are You Experienced.

Andre 3000

Andre 3000 (Foto: www.facebook.com)

Potrivit site-ului NME.com, pelicula se intitulează All Is By My Side și a fost scrisă de John Ridley, care va fi și regizor. Primele filmări vor începe peste 3 săptămâni, în Dublin și Wicklow.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

Ecranizarea prezintă momentul în care Hendrix este descoperit într-un club din New York de Keith Richards, chitaristul de la The Rolling Stones. Richards îl aduce pe Hendrix în Londra, unde îi face cunoștiință cu managerul Chas Chandler. După un an de la această întâmplare, Hendrix lansează albumul de debut, Are You Experienced, iar filmul vrea să dezvăluie cum a fost acel an pentru chitarist și procesul de creație a primului disc.

 

RECOMANDARE:Alege un disc Jimi Hendrix

Cumpără un album Jimi Hendrix pentru fotoneca ta specială sau pentru a-l dărui unui fan Hendrix

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alanis Morissette dezvăluie piesele noului album

Alanis Morissette a anunțat că va lansa pe 27 august un nou album, intitulat Havoc And Bright Lights.

Închide