Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Schmidt vine cu un sound provocator

Tânăra artistă de jazz din Berlin, Schmidt lansează mâine albumul de debut, Femme SCHMID, motiv pentru care oferă gratuit piesa Shadowman.
Schmidt

Schmidt

Tânăra artistă de jazz din Berlin, Schmidt lansează mâine albumul de debut, Femme SCHMID, motiv pentru care oferă gratuit piesa Shadowman. Aceasta poate fi descărcată de AICI. În plus, artista a lansat zilele trecute videoclipul primului single extras de pe disc, In The Photo Booth, pe care îl puteți vedea mai jos.

Schmidt

Schmidt (Foto: www.facebook.com)

Schmidt a fost descoperită de celebrul muzician Guy Chambers, un adept al gândirii tinerei femei moderne, din ce în ce mai prezentă în cluburile din Londra, Berlin și marile metropele ale lumii. Artista a lucrat o perioadă cu muzicienii renumitului club de jazz Ronnie Scott, încercând să-și găseascpă propriul stil.

Inspirată de muzica anilor 20, de percepția contemporană a vieții, de cabaret, jazz și libertate, Schmidt realizează sound-uri și versuri provocatoare. În piesele sale artista vorbește despre dorințele secrete ale femeilor tinere și despre vulnerabilitățile lor. Împărțită între două orașe extrem de creative, Londra și Berlin, Schmidt transmite siguranță, inocență și îndrăzneală.

Schmidt - In The Photo Booth (clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicki Minaj în colaborare cu Chris Brown

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip pentru piesa Right By My Side, o colaborare cu Chris Brown

Închide