Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Schmidt vine cu un sound provocator

Tânăra artistă de jazz din Berlin, Schmidt lansează mâine albumul de debut, Femme SCHMID, motiv pentru care oferă gratuit piesa Shadowman.

Publicat

pe

Schmidt
Schmidt │ FOTO: www.facebook.com

Tânăra artistă de jazz din Berlin, Schmidt lansează mâine albumul de debut, Femme SCHMID, motiv pentru care oferă gratuit piesa Shadowman. Aceasta poate fi descărcată de AICI. În plus, artista a lansat zilele trecute videoclipul primului single extras de pe disc, In The Photo Booth, pe care îl puteți vedea mai jos.

Schmidt

Schmidt │ FOTO: www.facebook.com

Schmidt a fost descoperită de celebrul muzician Guy Chambers, un adept al gândirii tinerei femei moderne, din ce în ce mai prezentă în cluburile din Londra, Berlin și marile metropele ale lumii. Artista a lucrat o perioadă cu muzicienii renumitului club de jazz Ronnie Scott, încercând să-și găseascpă propriul stil.

Inspirată de muzica anilor 20, de percepția contemporană a vieții, de cabaret, jazz și libertate, Schmidt realizează sound-uri și versuri provocatoare. În piesele sale artista vorbește despre dorințele secrete ale femeilor tinere și despre vulnerabilitățile lor. Împărțită între două orașe extrem de creative, Londra și Berlin, Schmidt transmite siguranță, inocență și îndrăzneală.

Schmidt - In The Photo Booth (clip oficial)

Comentează

Trending