Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Schmidt vine cu un sound provocator

Tânăra artistă de jazz din Berlin, Schmidt lansează mâine albumul de debut, Femme SCHMID, motiv pentru care oferă gratuit piesa Shadowman.
Schmidt

Schmidt

Urmărește-ne pe

Tânăra artistă de jazz din Berlin, Schmidt lansează mâine albumul de debut, Femme SCHMID, motiv pentru care oferă gratuit piesa Shadowman. Aceasta poate fi descărcată de AICI. În plus, artista a lansat zilele trecute videoclipul primului single extras de pe disc, In The Photo Booth, pe care îl puteți vedea mai jos.

Schmidt

Schmidt (Foto: www.facebook.com)

Schmidt a fost descoperită de celebrul muzician Guy Chambers, un adept al gândirii tinerei femei moderne, din ce în ce mai prezentă în cluburile din Londra, Berlin și marile metropele ale lumii. Artista a lucrat o perioadă cu muzicienii renumitului club de jazz Ronnie Scott, încercând să-și găseascpă propriul stil.

Inspirată de muzica anilor 20, de percepția contemporană a vieții, de cabaret, jazz și libertate, Schmidt realizează sound-uri și versuri provocatoare. În piesele sale artista vorbește despre dorințele secrete ale femeilor tinere și despre vulnerabilitățile lor. Împărțită între două orașe extrem de creative, Londra și Berlin, Schmidt transmite siguranță, inocență și îndrăzneală.

Schmidt - In The Photo Booth (clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicki Minaj în colaborare cu Chris Brown

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip pentru piesa Right By My Side, o colaborare cu Chris Brown

Închide