Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Saxofonistul Dan Nedelcu, cunoscut ca DAX, a murit

Dan Nedelcu, cunoscut publicului ca DAX sau The Man with the Sax, membru în trupa Divertis, a murit în această dimineaţă, după ce a pierdut lupta cu cancerul.
Dax

Lumea muzicală românească a mai pierdut astăzi un artist. Dan Nedelcu, cunoscut publicului ca DAX sau The Man with the Sax, membru în trupa Divertis, a murit în această dimineaţă, după ce a pierdut lupta cu cancerul. În urmă cu 2 ani, saxofonistul a fost depistat cu sarcom sinovial, o tumoră malignă rară, şi, deşi a fost operat de două ori atât în ţară cât şi în străinătate, boala l-a învins.

Dax

În ultimele luni boala s-a răspândit de la braţ în restul corpului, iar metastazele la plămâni l-au împiedicat să mai cânte.

Dan Nedelcu, unul dintre cei mai buni saxofonişti români, aşa cum îl descriu colegii de breaslă, era căsătorit și avea o fetiță.

DAX - Say goodbye!

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Ioncu Kempes va susține un concert alături de Rezident Ex la București

Ovdiu Ioncu Kempes, fostul solist Cargo, revine pe scenă după o pauză de 8 ani alături de proiectul Rezident Ex....

Închide