Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Rihanna dă voce în noua ecranizare animată Happy Smekday!

Rihanna va lucra la noua animație, Happy Smekday!, realizată de Dream Works Animation. Cântăreața va da voce unuia dintre personajele principale și va juca alături de Jim Parsons, celebrul actor din serialul de comedie The Big Bang Theory.
Rihanna - Happy Smekday!

Rihanna - Happy Smekday!

De la muzică la film nu este o cale atât de lungă și nu oferă mereu un succes garantat. În privința Rihannei este încă prea devreme pentru a trage concluzii. Artista abia a debutat în cinematografie cu filmul de acțiune Battleship și deja anunță al 2-lea proiect.

Rihanna - Happy Smekday!

Rihanna - Happy Smekday!

De această dată Rihanna va lucra la noua animație Happy Smekday!, realizată de Dream Works Animation, relatează Hollywood Reporter. Pelicula este o adaptare după cartea The True Meaning of Smekday, scrisă de Adam Rex, care a câștigat numeroase premii.

Cântăreața va da voce unuia dintre personajele principale și va juca alături de Jim Parsons, celebrul actor din serialul de comedie The Big Bang Theory.

Filmul spune povestea unui grup de extratereștrii prietenoși care invadează Pământul pentru a se ascunde de inamicul lor. Dar unul dintre extratereștrii dezvăluie din greșeală inamicilor unde se ascund și este nevoit să fugă cu o adolescentă. Cele două personaje pornesc într-o aventură comică prin America, în cadrul căreia extraterestrul învață ce înseamnă să fie om.

Animația va fi gata pentru cinematografe, undeva prin 2014.

 

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert The Big Four la Arenele Romane

Vineri, 13 iulie, trupele Paraziţii, Coma, CTC și E.M.I.L. vor sparge ghinionul la Arenele Romane începând cu ora 19.30, în cadrul...

Închide