Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Red Hot Chili Peppers - Brendan's Death Song - VIDEOCLIP

Red Hot Chili Peppers a lansat videoclipul piesei Brendan's Death Song, omagiul adus lui Brendan Mullen, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai formaţiei.
Red Hot Chili Peppers - Brendan's Death Song

Red Hot Chili Peppers a lansat videoclipul piesei Brendan's Death Song, omagiul adus lui Brendan Mullen, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai formaţiei.

Red Hot Chili Peppers - Brendan's Death Song

Brendan Mullen a crezut în trupă încă din 1983, anul în care Anthony şi Flea au pus bazele Red Hot Chili Peppers, aranjându-le chiar primele recitaluri în cluburile din Los Angeles. Într-un interviu, Anthony Kiedis a declarat că Mullen a murit în ziua în care au început repetițiile la albumul I'm With You. Vestea a venit printr-un mesaj text şi fără să discute în prealabil au început cânte și să mixeze ceea ce urma să devină baza acestei melodii.

Videoclipul piesei a fost filmat în Louisiana, New Orleans în regia lui Marc Klasfeld şi, cum era de așteptat, suprinde un cortegiu funerar condus de Red Hot Chili Peppers.

Formaţia americană este aşteptată în această vară şi la Bucureşti pentru un concert premieră ce va avea loc pe 31 august pe Arena Naţională.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna & Play&Win - INNdiA, piesă nouă - AUDIO

După ce în urmă cu aproape 10 zile, INNA a postat pe internet melodia Crazy Sexy Wild, varianta în limba...

Închide