Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

R. Kelly vine cu single nou și carte de memorii - AUDIO

Artistul de R&B R. Kelly lansează săptămâna viitoare o carte de memorii intitulată Soulacoaster: The Diary of Me și prezintă noul single, Feelin’ Single.
R. Kelly

R. Kelly

Artistul de R&B R. Kelly lansează săptămâna viitoare o carte de memorii intitulată Soulacoaster: The Diary of Me.

R. Kelly

R. Kelly (Foto: www.facebook.com)

Coautor la publicație este celebrul David Ritz, care a scris biografiile lui Ray Charles, Smokey Robinson, Aretha Franklin, Marvin Gaye și Janet Jackson.

În plus, R. Kelly a dezvăluit pe internet noul single, Feelin’ Single, pe care îl puteți asculta mai jos. Este al 2-lea extras după Share My Love de pe viitorul album. Intitulat Write My Back, materialul reprezintă o reîntoarcere a artistului la sound-ul albumului 12 din 1993.

R. Kelly - Feelin’ Single

Citește mai multe despre R Kelly
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B'Estfest 2012 - VEZI PROGRAM

Festivalul B'Estfest 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în B'Estfest Park-ul de pe malul lacului Pasărea din Tunari....

Închide