Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

R. Kelly vine cu single nou și carte de memorii - AUDIO

Artistul de R&B R. Kelly lansează săptămâna viitoare o carte de memorii intitulată Soulacoaster: The Diary of Me și prezintă noul single, Feelin’ Single.
R. Kelly

R. Kelly

Artistul de R&B R. Kelly lansează săptămâna viitoare o carte de memorii intitulată Soulacoaster: The Diary of Me.

R. Kelly

R. Kelly (Foto: www.facebook.com)

Coautor la publicație este celebrul David Ritz, care a scris biografiile lui Ray Charles, Smokey Robinson, Aretha Franklin, Marvin Gaye și Janet Jackson.

În plus, R. Kelly a dezvăluit pe internet noul single, Feelin’ Single, pe care îl puteți asculta mai jos. Este al 2-lea extras după Share My Love de pe viitorul album. Intitulat Write My Back, materialul reprezintă o reîntoarcere a artistului la sound-ul albumului 12 din 1993.

R. Kelly - Feelin’ Single

Citește mai multe despre R Kelly
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B'Estfest 2012 - VEZI PROGRAM

Festivalul B'Estfest 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în B'Estfest Park-ul de pe malul lacului Pasărea din Tunari....

Închide