Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Puya feat. Cornel Ilie (Vunk) – Altcineva - VIDEOCLIP

Puya vine cu o nouă colaborare. Rapper-ul român înregistrează o piesă cu vocea trupei Vunk, Cornel Ilie. Intitulată Altcineva, melodia se bucură și de un videoclip proaspăt lansat, care a strâns în doar 2 zile aproape 90 de mii de vizualizări.

Puya vine cu o nouă colaborare. După piesa cu Iris, O lume doar a lor, rapper-ul român înregistrează o piesă cu vocea trupei Vunk, Cornel Ilie. Intitulată Altcineva, melodia se bucură și de un videoclip proaspăt lansat, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul a strâns în doar 2 zile aproape 90 de mii de vizualizări.

Puya feat Cornel Ilie (Vunk) - Altcineva

Puya feat Cornel Ilie (Vunk) - Altcineva

Puya a mai lucrat cu cei de la Vunk și este un fan al muzicii lor, astfel că această colaborare era inevitabilă. Într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a lui Puya, acesta dezvăluie că lucrează la vreo 40 de cântece noi pe care le vom auzi și pe un mixtape. De asemenea, cântărețul a precizat că nu va mai lansa piese doar pentru radio.

”Da, nu vreau să mai lansez piese doar pentru radio, o să lansez piese din ce în ce mai des, pentru că mă gândesc că sunt piese care nu ajung la radio și care rămân în studio și trec neobservate. Scriu texte în funcție de starea pe care o am și de asta vreau să arăt lumii că trăirile mele sunt de cele mai multe ori diferite față de cele exprimate la radio și tv.”

Puya feat. Cornel Ilie (Vunk) - Altcineva

Citește mai multe despre Cornel IliePuyaVunk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
R. Kelly vine cu single nou și carte de memorii - AUDIO

Artistul de R&B R. Kelly lansează săptămâna viitoare o carte de memorii intitulată Soulacoaster: The Diary of Me și prezintă...

Închide