Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Poză rară cu Beatles

A apărut o poză rară în care membrii formației sunt surprinși mergând cu spatele pe celebra trecere de pietoni de pe Abbey Road
THE BEATLES

THE BEATLES

UPDATE: Fotografia rară în care trupa The Beatles traversează cu spatele Abbey Road a fost vândută cu 16.000 de lire sterline.

Ieri, 22 mai a avut loc în Londra licitația mult așteptată de vântătorii de artefacte Beatles. Prețul celebrei fotografii a început de la 6.000 de lire sterline și în mai puțin de un minut a escaladat până la 16.000 de lire sterline.

Fotografia cu trupa The Beatles traversând Abbey Roada devenit o emblemă a anilor 60 datorită simplității și faptului că oamenii se regăsesc în imagine.

The Beatles - traversând Abbey Road

The Beatles - traversând Abbey Road

De la sesiunea foto de atunci realizată de Iain Macmillan, a apărut o poză rară în care membrii formației sunt surprinși mergând cu spatele pe celebra trecere de pietoni de pe Abbey Road. Fotografia va fi pusă la licitație pe data de 22 mai la Bloomsbury Auctions din Londra. Se presupune că prețul imaginii va ajunge la 9.000 de lire sterline.

Cele două fotografii sunt aproape identice, principala diferență fiind de ”sens”.

The Beatles - mergând cu spatele pe Abbey Road

The Beatles - mergând cu spatele pe Abbey Road (Foto: Bloomsbury Auctions)

Imaginile rare cu vedetele rock sunt extrem de căutate și populare, motiv pentru care InfoMusic a realizat o selecție unele dintre cele mai interesante și greu de găsit fotografii cu vedete rock. – VEZI FOTO

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se pregătește un disc Joey Ramone

Un nou album post-mortem al solistului de la Ramones, Joey Ramone va putea fi ascultat pe online.

Închide