Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Poză rară cu Beatles

A apărut o poză rară în care membrii formației sunt surprinși mergând cu spatele pe celebra trecere de pietoni de pe Abbey Road

Publicat

pe

THE BEATLES
THE BEATLES

UPDATE: Fotografia rară în care trupa The Beatles traversează cu spatele Abbey Road a fost vândută cu 16.000 de lire sterline.

Ieri, 22 mai a avut loc în Londra licitația mult așteptată de vântătorii de artefacte Beatles. Prețul celebrei fotografii a început de la 6.000 de lire sterline și în mai puțin de un minut a escaladat până la 16.000 de lire sterline.

Fotografia cu trupa The Beatles traversând Abbey Roada devenit o emblemă a anilor 60 datorită simplității și faptului că oamenii se regăsesc în imagine.

The Beatles - traversând Abbey Road

The Beatles - traversând Abbey Road

De la sesiunea foto de atunci realizată de Iain Macmillan, a apărut o poză rară în care membrii formației sunt surprinși mergând cu spatele pe celebra trecere de pietoni de pe Abbey Road. Fotografia va fi pusă la licitație pe data de 22 mai la Bloomsbury Auctions din Londra. Se presupune că prețul imaginii va ajunge la 9.000 de lire sterline.

Cele două fotografii sunt aproape identice, principala diferență fiind de ”sens”.

The Beatles - mergând cu spatele pe Abbey Road

The Beatles - mergând cu spatele pe Abbey Road │ FOTO: Bloomsbury Auctions

Imaginile rare cu vedetele rock sunt extrem de căutate și populare, motiv pentru care InfoMusic a realizat o selecție unele dintre cele mai interesante și greu de găsit fotografii cu vedete rock. – VEZI FOTO

Comentează

Trending