Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Povești cu Zack Wylde, Metallica, Skid Row și Ozzy Osbourne în aburi de alcool

Zakk Wylde de la Black Label Society a vorbit despre noua sa carte Bringing Metal to the Children și a rememorat un incident cu Lars Ulrich de la Metallica și trupa Skid Row dintr-un bar și cele mai amuzante momente cu Ozzy Osbourne.
Zakk Wylde

Zakk Wylde

Poveștile cu vedete rock, alcool și peripeții sunt mereu interesante, chiar și pentru cei care le relatează. Recent, Zakk Wylde de la Black Label Society a stat de vorbă cu Guitar International despre noua sa carte Bringing Metal to the Children și a rememorat un incident cu Lars Ulrich de la Metallica și trupa Skid Row.

Zakk Wylde

Zakk Wylde (Foto: www.facebook.com)

Întâmplarea a avut loc prin 1990-1991, când aceștia stăteau la coadă într-un bar, așteptând să ia bere. Deoarece era aglomerat Wylde nu vroia să-și piardă locul, iar când nevoile fizioligice nu mai puteau fi controlate a decis să se ușureze în câteva pahare goale. Chitaristul nu a mai apucat să arunce respectivele pahare, iar în final Lars Ulrich a ajuns să împartă fanilor paharele, crezând că sunt cu bere.

”Am pus paharele pe bar, dar aveam de gând să le arunc mai târziu. Partea haioasă este că s-a întâmplat în 1990 sau 1991 când Lars Ulrich de la Metallica, cei de la Skid Row și cu mine trebuia să stăm la coadă în cluburi pentru o bere. Nu primeam atunci nici un tratament special.”

Wylde a fost nevoit să renunțe la alcool în totalitate după ce i-au fost descoperite niște cheaguri de sânge foarte periculoase. Însă, chitaristul susține că acest lucru nu a avut un impact mare în viața sa.

”Oamenii mă întreabă ce o să fac acum când plec în turnee. Eu le spun că voi face aceleași lucruri ca până acum, doar că nu o să beau alcool.”

Ozzy Osbourne & Friends

Zakk Wylde cântă alături de Ozzy în turneul Ozzy Osbourne & Frinds, care din păcate nu va ajunge și în țara noastră (Foto: www.facebook.com)

Unele dintre cele mai frumoase perioade din cariera lui Wylde sunt cele în care cântă alături de Ozzy Osbourne. Chitaristul își aduce mereu aminte cu drag de umorul său irezistibil.

”Are un simț al umorului extraordinar. Este cel mai tare tip pe care îl știu, căruia nu-i pasă de celebritatea pe care o are.

Trebuia să cântăm la un festival într-o seară și ne afla în backstage așteptând să urcăm pe scenă. Mulțimea țipa înnebunită ”Ozzy, Ozzy, Ozzy!”, iar el se întoarce spre mine și spune ”Zakk, auzi și tu? Jur că publicul strigă ”Ronnie, Ronnie, Ronnie!” (Ronnie James Dio este solistul care l-a înlocuit pe Ozzy în Black Sabbath). Rândeam cu lacrimi. Face glume de genul acela tot timpul.”

Zakk Wylde va concerta în România alături de Black Label Society în cadrul festivalului Tuborg GreenFest Powered by Rock The City. Trupa vine pentru prima dată în țara noastră pe 30 iunie la Romexpo, București.

Citește mai multe despre Black Label SocietyLars UlrichOzzy OsbourneSkid RowZakk Wylde
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spectacolul Lacul Lebedelor la Sala Palatului în 2013

Spectacolul Lacul Lebedelor se va juca la Bucureşti la începutul anului 2013 în interpretarea trupei The Imperial Ice Stars. 83...

Închide