Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Partizan revine cu o piesă nouă

Partizan a lansat un videoclip de animație pentru piesa ”Drumul Spre Lumină”.
Partizan - Drumul Spre Lumina - video

Partizan - Drumul Spre Lumina - video

Partizan a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos.

Partizan

Partizan (Foto: www.facebook.com)

Acesta a fost realizat pentru cea mai nouă piesă lansată de Partizan, ”Drumul Spre Lumină”, pe care o puteți descărca gratuit de pe pagina de Facebook/Partizan.ro

Clipul a fost realizat de absurdcus și este unul de animație. Pentru a evidenţia însemnătatea versurilor acestea apar în videoclip și sunt însoțite de diferite simboluri sau imagini.

Partizan - Drumul Spre Lumina - video

Partizan - Drumul Spre Lumina - video (Foto: www.facebook.com)

Când a lansat piesa la Radio Guerrilla, formația a postat pe facebook un mesaj în care explică că ”Drumul Spre Lumină” este o melodie pe care Timpuri Noi a încercat să o cânte în 1986 la Teatrul de Vară. Când s-a ajuns la refrenul ”Drumul spre lumină, trece prin uzină!”, sunetul s-a oprit, iar trupa a fost dată jos de pe scenă. Ulterior, grupului i-au fost retrase atestatele și a fost interzis.

În prezent, trupa Partizan se află într-un turneu naţional.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley - Dead man walking -VIDEOCLIP

Smiley a lansat clipul piesei Dead man walking, o premieră mondială, fiind primul videoclip în care sunt integrate elemente de...

Închide