Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Partizan revine cu o piesa noua

Partizan a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru cea mai nouă piesă lansată de Partizan, ”Drumul Spre Lumină”, pe care... Continuare »

Partizan a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos.

Partizan

Partizan (Foto: www.facebook.com)

Acesta a fost realizat pentru cea mai nouă piesă lansată de Partizan, ”Drumul Spre Lumină”, pe care o puteți descărca gratuit de pe pagina de Facebook/Partizan.ro

Clipul a fost realizat de absurdcus și este unul de animație. Pentru a evidenţia însemnătatea versurilor acestea apar în videoclip și sunt însoțite de diferite simboluri sau imagini.

Partizan - Drumul Spre Lumina - video

Partizan - Drumul Spre Lumina - video (Foto: www.facebook.com)

Când a lansat piesa la Radio Guerrilla, formația a postat pe facebook un mesaj în care explică că ”Drumul Spre Lumină” este o melodie pe care Timpuri Noi a încercat să o cânte în 1986 la Teatrul de Vară. Când s-a ajuns la refrenul ”Drumul spre lumină, trece prin uzină!”, sunetul s-a oprit, iar trupa a fost dată jos de pe scenă. Ulterior, grupului i-au fost retrase atestatele și a fost interzis.

În prezent, trupa Partizan se află într-un turneu naţional.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
United, un nou videoclip PhenomenOn

PhenomenOn a lansat de curând videoclipul United, o piesă cântată în limba engleză și a concertat în urmă cu câteva...

Închide