Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Papa Roach au anunțat data de lansare a viitorului album - VIDEO

Publicat

pe

Papa Roach
Papa Roach │ FOTO: Tyler Clinton www.facebook.com

Papa Roach a transmis un anunț destul de important pentru fani în timpul unei sesiuni de live chat pe 14 iunie. Trupa va lansa următorul album pe 2 octombrie. Rockerii s-au așezat comod în fața unui webcam și au povestit alături de fani câteva detalii despre albumul în cauză.

Până în acest moment, materialul nu are un nume stabilit. Basistul Tobin Esperance a menționat faptul că Papa Roach au înregistrat toate piesele în studio-ul lor de-acasă din Sacramento, unde s-au refugiat până au terminat lucrul. A continuat prin a glumi asupra faptului că au făcut 20 de piese, după care au renunțat la câteva până au rămas cu 12, ca apoi să se răzgândească și să compună încă 5.

Papa Roach

Papa Roach │ FOTO: Tyler Clinton www.facebook.com

La capitolul cântece noi preferate, toți membri par să fi căzut de acord asupra lui Before I Die, care după spusele vocalistului Jacoby Shaddix are strofe programate electronic și refrene rock mari. Cântărețul s-a arătat încântat și de piesa înregistrată alături de John Feldmann, ce poartă numele Still Swinging care va fi una dintre cele mai „înfocate” piese Papa Roach și ar putea deveni single-ul de promovare.

Shaddix a recunoscut că acest album s-a născut dintr-o perioadă dificilă pentru el. Cântărețul spune că a renunțat alcool în timpul producerii acestui disc și că s-a recuperat după ce soția lui l-a părăsit.

Jacoby Shaddix„Am vrut să facem un album dinamic și exploziv care să captureze sentimentele brute ale vieții. Am vrut să incorporăm și sunetele biologice ale rock-ului cu un stop digital pentru a crea un sound mai fresh. Aceasta este versiunea noastră proprie a ce credem că ar trebui să se audă la radio. Acesta este soundtrack-ul vieții mele, încă o dată am trecut prin niște etape întunecate și am trecut peste ala mulțumită muzicii.”

Jacoby Shaddix

Puteți urmări înregistrarea sesiunii de videochat mai jos.

2 comentarii

Trending