Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Papa Roach au anunțat data de lansare a viitorului album - VIDEO

Papa Roach

Papa Roach │ FOTO: Tyler Clinton

Papa Roach a transmis un anunț destul de important pentru fani în timpul unei sesiuni de live chat pe 14 iunie. Trupa va lansa următorul album pe 2 octombrie. Rockerii s-au așezat comod în fața unui webcam și au povestit alături de fani câteva detalii despre albumul în cauză.

Până în acest moment, materialul nu are un nume stabilit. Basistul Tobin Esperance a menționat faptul că Papa Roach au înregistrat toate piesele în studio-ul lor de-acasă din Sacramento, unde s-au refugiat până au terminat lucrul. A continuat prin a glumi asupra faptului că au făcut 20 de piese, după care au renunțat la câteva până au rămas cu 12, ca apoi să se răzgândească și să compună încă 5.

Papa Roach

Papa Roach │ FOTO: Tyler Clinton www.facebook.com

La capitolul cântece noi preferate, toți membri par să fi căzut de acord asupra lui Before I Die, care după spusele vocalistului Jacoby Shaddix are strofe programate electronic și refrene rock mari. Cântărețul s-a arătat încântat și de piesa înregistrată alături de John Feldmann, ce poartă numele Still Swinging care va fi una dintre cele mai „înfocate” piese Papa Roach și ar putea deveni single-ul de promovare.

Shaddix a recunoscut că acest album s-a născut dintr-o perioadă dificilă pentru el. Cântărețul spune că a renunțat alcool în timpul producerii acestui disc și că s-a recuperat după ce soția lui l-a părăsit.

Jacoby Shaddix„Am vrut să facem un album dinamic și exploziv care să captureze sentimentele brute ale vieții. Am vrut să incorporăm și sunetele biologice ale rock-ului cu un stop digital pentru a crea un sound mai fresh. Aceasta este versiunea noastră proprie a ce credem că ar trebui să se audă la radio. Acesta este soundtrack-ul vieții mele, încă o dată am trecut prin niște etape întunecate și am trecut peste ala mulțumită muzicii.”

Jacoby Shaddix

Puteți urmări înregistrarea sesiunii de videochat mai jos.

Citește mai multe despre Papa Roach
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi confirmări la B'Estfest 2012 + prelungirea promoției la bilete

Nume noi se adăugă în line-up-ul B’Estfest Summer Camp. Biletele au pret redus pentru tinerii sub 26 de ani.

Închide