Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Ozzy Osbourne anulează concertul din Germania chiar înainte de a urca pe scenă

Fanii din Germania au avut parte de o mare dezamăgire ieri, când Ozzy Osbourne a anulat concertul Ozzy And Friends cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Fanii din Germania au avut parte de o mare dezamăgire ieri, când Ozzy Osbourne a anulat concertul Ozzy And Friends cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne (Foto: www.facebook.com)

Artistul, care a înlocuit turneul Black Sabbath cu Ozzy And Friends, trebuia să concerteze pe arena SAP din Mannheim. Fanii au umplut sala și s-au bucurat de spectacolul oferit de trupa din deschidere, Black Label Society, care va concerta și la București la Rock the City. Însă când credeau că momentul mult așteptat se apropie, Ozzy nu a mai apărut pe scenă, iar concertul a fost anulat.

Un reprezentant al artistului a declarat pentru revista TMZ că acesta se află într-o condiție fizică bună, dar a avut niște probleme cu vocea, motiv pentru care nu putea susține un concert. Toți cei care au achiziționat bilete la spectacol își pot recupera banii.

Incidentul vine după ce Ozzy primește o veste îngrozitoare legată de sănătatea băiatului său: Jack Osbourne suferă de scleroză multiplă.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viţa de Vie, Travka, The Mono Jacks și alții la I.Rock Festival

I.Rock Festival este un eveniment ce-şi propune ca pe 22 iunie să prezinte publicului cele mai îndrăgite trupe de pop–rock...

Închide