Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ozzy Osbourne anulează concertul din Germania chiar înainte de a urca pe scenă

Fanii din Germania au avut parte de o mare dezamăgire ieri, când Ozzy Osbourne a anulat concertul Ozzy And Friends cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Fanii din Germania au avut parte de o mare dezamăgire ieri, când Ozzy Osbourne a anulat concertul Ozzy And Friends cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne (Foto: www.facebook.com)

Artistul, care a înlocuit turneul Black Sabbath cu Ozzy And Friends, trebuia să concerteze pe arena SAP din Mannheim. Fanii au umplut sala și s-au bucurat de spectacolul oferit de trupa din deschidere, Black Label Society, care va concerta și la București la Rock the City. Însă când credeau că momentul mult așteptat se apropie, Ozzy nu a mai apărut pe scenă, iar concertul a fost anulat.

Un reprezentant al artistului a declarat pentru revista TMZ că acesta se află într-o condiție fizică bună, dar a avut niște probleme cu vocea, motiv pentru care nu putea susține un concert. Toți cei care au achiziționat bilete la spectacol își pot recupera banii.

Incidentul vine după ce Ozzy primește o veste îngrozitoare legată de sănătatea băiatului său: Jack Osbourne suferă de scleroză multiplă.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viţa de Vie, Travka, The Mono Jacks și alții la I.Rock Festival

I.Rock Festival este un eveniment ce-şi propune ca pe 22 iunie să prezinte publicului cele mai îndrăgite trupe de pop–rock...

Închide