Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ovidiu Ioncu Kempes va susține un concert alături de Rezident Ex la București

Ovdiu Ioncu Kempes, fostul solist Cargo, revine pe scenă după o pauză de 8 ani alături de proiectul Rezident Ex. Anul acesta trupa va susţine o serie de concerte în România, printre care şi o unică reprezentaţie la Bucureşti pe 21 septembrie la Arenele Romane.
Rezident EX

Kempes și Rezident EX

Urmărește-ne pe

UPDATE: Evenimentul va fi deschide trupa Desant.

Ovidiu Ioncu Kempes, fostul solist Cargo, revine pe scenă după o pauză de 8 ani alături de proiectul Rezident Ex. Anul acesta trupa va susţine o serie de concerte în România, printre care şi o unică reprezentaţie la Bucureşti pe 21 septembrie la Arenele Romane.

Rezident EX

Kempes îi are alături în Rezident Ex pe Adrian Popescu (chitară, inginer de sunet), Christian Podratzky (bass), Florin Cvasa (percuție), Tavi Iepan (chitară), muzicieni care au făcut parte, de-a lungul anilor, din formații care au scris istorie în rockul românesc: Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, Neurotica, Metamorf, Abra, Impact. Lor li se alătură chitaristul german Matthias Lange, pe care prietenia cu Tavi Iepan l-a convins să vină să cânte în România.

În prezent artiştii lucrează la un un prim album, pe care vor apărea piesele compuse de Tavi Iepan, în perioada de început a trupei Cargo. Pe materialul discografic se vor regăsi atât hituri precum Povestiri din gară, Brigadierii, Buletin de ştiri, dar şi piese din acea perioadă care vor ajunge acum, în premieră, la urechile publicului Catedrala sufletului, Închis, Caz de boală, Camera viselor, Fotografia, Oglindă, Iarna.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO, magazinul Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi online pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro la următoarele preţuri:

  • Acces general – 60 lei
  • Bilete VIP – 100 lei (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti)

Pe lângă reprezentația de la Arenele Romane, trupa și-a mai confirmat prezența și la Folk You 2012.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CargoOvidiu Ioncu KempesRezident EX
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Serj Tankian - Cornucopia - LYRIC VIDEO

Serj Tankian, liderul trupei System of a Down, a postat online lyric video-ul piesei Cornucopia, al doilea single extras de...

Închide