Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

O piesă nemaiauzită de la Michael Jackson a apărut pe internet - AUDIO

Melodia Don't Be Messin' Round a lui Michael va fi inclusă pe discul Bad 25, ediția aniversară a albumului Bad din 1987.
Michael Jackson

Deşi au trecut aproape 3 ani de la moartea sa, Michael Jackson continuă să-și încânte fanii cu piese nemaiascultate până acum. Zilele trecute a apărut online melodia Don't Be Messin' Round, piesă ce va fi inclusă pe discul Bad 25, ediția aniversară a albumului Bad din 1987.

Michael Jackson

Don't Be Messin' Round a fost înregistrată de artist în timpul sesiunilor pentru albumul original, însă până în prezent nu a fost dezvăluită.

Albumul Bad 25 va apărea în magazine pe 18 septembrie şi va include şi o înregistrare live din timpul unui concert susţinut în 1988 de Michael pe Stadionul Wembley.

Bad, cel de-al 7 lea album de studio din cariera regelui pop şi a apărut pe piață pe 31 august 1987 la 5 ani distanţă de Thriller. Materialul s-a vândut în 40 de milioane de exemplare în întreaga lume şi a dat 9 single-uri de mare succes: Bad, The Way You Make Me Feel, Speed Demon, Liberian Girl, Just Good Friends, Another Part of Me, Man în the Mirror, I Just Can't Stop Loving You, Dirty Diana și Smooth Criminal.

Ascultă via youtube Michael Jackson - Don’t Be Messin’ Round

 

Citește mai multe despre Michael Jackson
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rasmus – Stranger - VIDEOCLIP

Solistul de la The Rasmus renunță la conturul negru din jurul ochilor și îmbracă haine regești în noul videoclip Stranger.

Închide